• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 4 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Fredag Fre 7 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep

Biljettinformation

Biljetter till LHC

Säsongskort tecknar eller förnyar Du på vår biljettsajt:
» Information om Säsongskort
» Direkt till LHC:s biljettbokning

Enskilda biljetter till SHL samt våra nya förmånliga biljettpaket släpps i månadsskiftet augusti-september. Dessa kommer då att finnas här:
» Till LHC:s biljettbokning

Biljettinformation

Säsongskortsköpare bokar via länken ovan och har Du haft säsongskort förra säsongen så ligger Dina platser förbokade när Du loggar in på biljettsajten med Din mejladress. Du kan klicka på "Glömt lösenord" så får Du ett nytt till Din mejlbox. Vill Du byta platser måste Du ta kontakt med LHC antingen direkt på plats i Kundcenter eller via e-post [email protected]

Är Du som ska förnya osäker finns en handledning hur man gör:
» Handledning Förnya Säsongskort

Är Du ny säsongskortsköpare går Du direkt till biljettsajten.

Du köper övriga biljetter till SHL - när de släpps - enklast direkt online via länken ovan antingen från din dator eller mobil. Du får då biljetten direkt via epost eller till din mobil och kan antingen visa upp streckkoden med mobilen i entrén eller skriva ut den i förväg om Du hellre vill det. 

Missa inte våra populära Familje- och Kompispaket med riktigt prisvärda biljetter på bra publikplatser.

Du kan givetvis också välja ordinarie biljetter i hela arenan samt ståplats. Priserna varierar litet grand beroende på val av sektion och match. 

SDHL
För Damlaget i SHL kan Du komma direkt till arenan (Stångebro eller Saab Arena) och lösa biljetten på plats. Vissa matcher går att köpa online. 

Det går även bra att köpa säsongskort till SDHL via denna länk. Välj fliken "SDHL-kortet 18/19" när du kommer till bokningen. Notera också att PREMIUM-kortet gäller BÅDE herr- och dammatcher inklusive SM-slutspel.
» SDHL Säsongskort

Vi hjälper också gärna till - mejla b[email protected]!

Restaurangplats

En oslagbar helhetsupplevelse är att äta gott i restaurangen och titta på matchen från Ditt bord! Dessa släpps efter sommaren, priserna varierar från match till match och kan bokas direkt på biljettbokningssidan eller hos LHC Kundcenter, tel 013-37 12 00 eller e-post [email protected]

Spelprogrammet
Spelschema hittar Du på biljettsajten när biljetterna släpps eller om Du vill ladda hem Ditt eget schema:

» SHL/HERR: Lista (pdf) | Grafik (pdf) | Kalender (iCal)
» SDHL/DAM: Lista (pdf) | Grafik (pdf) | Kalender (iCal)

Övrigt

Om Du känner Dig osäker på internetköp går det bra att köpa biljetter hos någon av våra ombud. Du kan även komma till Saab Arena under vardagar mellan 11-14 och köpa biljett över disk. Men notera att det är en extra förköpsavgift över disk i arenan som inte finns på nätet eller hos våra ombud.

Medlemmar behöver heller inte betala den extra avgiften vid direktköp i arenan mot uppvisande av medlemskort.

Ombud (efter 180901)

 • ICA Maxi Stormarknad, Tornby
 • ICA Signalen, Ekholmen
 • Gränden Spel & Tobak, City
 • Godishuset, I-huset, Tornby
 • OKQ8 Vikingstad
 • Linköping Health Care, City
 • COOP Finspång
 • Direkten Norrköping
 • Visit Linköping, Konsert & Kongress Linköping
 • Vadstena Buss Resebutik 
 • Frendo, Kisa

Begränsad sikt
Vi vill påminna alla gäster om att rad 1 och 2 på nedre etage har begränsad sikt. I vissa fall väldigt begränsad då spelare och ledare i lagen ställer sig i vägen inuti båset. Dessa platser är därför kraftigt nedsatta jämfört med rad 3 och uppåt. Många tycker att det är härlig upplevelse att vara så nära spelet.

Små barn
Barn upp till sju år äger rätt till fritt inträde i målsmans sällskap till ståplats. Barn i famn är tillåtet på sittplats upp till tre års ålder. Därefter är barnet för stort och kan störa intillsittande publik. Notera dock våra nya familjepaket där det blir mycket konkurrenskraftiga priser för familjer även på sittplats.

OBS! Vi betonar också säkerhetsrisken för flygande puckar för små barn som rör sig i arenan, även små barn i famn. Välj i dessa fall platser bakom droppnätet på kortsidan eller på övre etage.

Aktiv Sittplats
Notera att sektion G på nedre etage är en hemmaläktare för Aktiv Sittplats. Detta innebär att Du som hejar på LHC är välkommen till denna läktare för att heja fram vårt lag. 

Samtidigt - för övriga besökare - notera att här är det LHC som gäller och det är fritt fram att heja friskt på hemmalaget och stå upp, klappa och bidraga till stämningen i arenan. Det innebär att Du som inte är beredd på detta skall INTE välja biljett på denna läktare. Samma gäller Dig som sympatiserar med ett annat lag (vilket är helt OK!), men vi hänvisar Dig till andra läktarsektioner för att Du ska få en maximal hockeyupplevelse.