• Huvudsponsorer

Biljettinformation

Biljetter till LHC

Biljetterna till SHL 17/18 finns tillgängliga för Dig:
» Direkt till LHC:s biljettbokning

Det går även fortfarande att köpa Säsongskort:
» Till Information & bokning Säsongskort 17/18

Biljettinformation

Du köper Din biljett till SHL enklast direkt online via länken ovan antingen från din dator eller mobil. Du får då biljetten direkt via epost eller till din mobil och kan antingen visa upp streckkoden med mobilen i entrén eller skriva ut den i förväg om Du hellre vill det. 

Missa inte våra populära Familje- och Kompispaket med riktigt prisvärda biljetter på bra publikplatser.

Du kan givetvis också välja ordinarie biljetter i hela arenan samt ståplats. Priserna varierar litet grand beroende på val av sektion och match. I menyn om Arenavy och Priser får Du en bra överblick.

SDHL
För Damlaget i SHL kan Du komma direkt till arenan (Stångebro eller Saab Arena) och lösa biljetten på plats. Vissa matcher går att köpa online. Till Rekordmatchen 26/11 måste man boka sin stol/plats innan match för att få bra plats. Rekordmatchen är gratis, men man måste alltså plocka ut sin biljett i förväg. (Klicka HÄR för att göra det!

Det går även bra att köpa säsongskort till SDHL via länken ovan.

Restaurangplats
En oslagbar helhetsupplevelse är att äta gott i restaurangen och titta på matchen från Ditt bord! Priserna varierar från match till match och bokas direkt hos LHC Kundcenter, tel 013-37 12 00 eller e-post [email protected]. Restaurangplatser kan inte bokas via biljettsajten på nätet, du är istället välkommen via e-post eller telefon.

Spelprogrammet
Spelschema hittar Du på biljettsajten eller om Du vill skriva ut ett enkelt schema i pdf:

» HERR: LHC:s hemmamatcher i SHL 17/18 (pdf)
» DAM: LHC:s hemmamatcher i SDHL 17/18 (pdf)

Övrigt

Om Du känner Dig osäker på internetköp går det bra att köpa biljetter hos någon av våra ombud. Du kan även komma till Saab Arena under vardagar mellan 11-14 och köpa biljett över disk. Men notera att det är en extra förköpsavgift över disk i arenan som inte finns på nätet eller hos våra ombud.

Medlemmar behöver heller inte betala den extra avgiften vid direktköp i arenan mot uppvisande av medlemskort.

Ombud

 • ICA Maxi Stormarknad, Tornby
 • ICA Signalen, Ekholmen
 • Gränden Spel & Tobak, City
 • Godishuset, I-huset, Tornby
 • OKQ8 Vikingstad
 • Linköping Health Care, City
 • COOP Finspång
 • Direkten Norrköping
 • Visit Linköping, Konsert & Kongress Linköping
 • Vadstena Buss Resebutik 
 • Frendo, Kisa

Begränsad sikt
Vi vill påminna alla gäster om att rad 1 och 2 på nedre etage har begränsad sikt. I vissa fall väldigt begränsad då spelare och ledare i lagen ställer sig i vägen inuti båset. Dessa platser är därför nedsatta jämfört med rad 3 och uppåt. 

Små barn
Barn upp till sju år äger rätt till fritt inträde i målsmans sällskap till ståplats. Barn i famn är tillåtet på sittplats upp till tre års ålder. Därefter är barnet för stort och kan störa intillsittande publik. OBS! Vi betonar också säkerhetsrisken för flygande puckar för små barn som rör sig i arenan, även små barn i famn. Välj i dessa fall platser bakom droppnätet på kortsidan eller på övre etage.

Aktiv Sittplats
Notera att sektion G på nedre etage är en hemmaläktare för Aktiv Sittplats. Detta innebär att Du som hejar på LHC är välkommen till denna läktare för att heja fram vårt lag. 

Samtidigt - för övriga besökare - notera att här är det LHC som gäller och det är fritt fram att heja friskt på hemmalaget och stå upp, klappa och bidraga till stämningen i arenan. Det innebär att Du som inte är beredd på detta skall INTE välja biljett på denna läktare. Samma gäller Dig som sympatiserar med ett annat lag (vilket är helt OK!), men vi hänvisar Dig till andra läktarsektioner för att Du ska få en maximal hockeyupplevelse.