Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Fredag Fre 30 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Idag 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Timrå
TIK

Freddan inför Linköping HC

10 oktober 2018 14:53
Inför match

Efter en övertidsseger i helgen är det dags för laget att fara söderut. Laget lämnar arenan idag och är ute på en roadtrip för morgondagens match mot Linköping och sedan lördagens match mot Djurgården.


Timrås premiärmotstånd den 15 september var Linköping. Då fick vi känna på säsongens första förlust när Linköping vann med 4-1. Knappt en månad senare är det dags igen - Men nu har vi en revansch att hämta!

Sedan den första matchen har dock både Timrå och Linköping radat upp segrar. Timrå har som bekant hämta hem 12 poäng på sex matcher medans Linköping har 18 poäng på 8 matcher. Linköping hade fram tills förra matchen plockat poäng ur samtliga matcher. Men mot Färjestad tog det tvärstopp och man fick se sig besegrade med 3-0.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson innan avfärden mot Linköping imorse. Lyssna på honom i spelaren ovan.

Nytt för denna match är att Sebastian Ohlsson är tillbaka från sin skada och kommer att säsongsdebutera för Timrå IK! Läs mer om det här.

Nästa match

Timrå gästar Linköping HC imorgon, torsdag 11 oktober. Pucken släpps klockan 19:00 i SAAB Arena. Matchen ser du på Cmore

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

TIK-Aktien

Ni vet väl att vi släpper en TIK-aktie? Det är en unik möjlighet för dig att bli delägare i Timrå IK! Gå in på pepins.com och gör din intresseanmälan idag!