Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Hemma
Leksand
LIF
Borta
Linköping
LHC

Östman vill se mer attityd från start

24 september 2021 14:03
Nyhet

Efter två raka hemmamatcher väntar bortamatch för LHC:s SHL-lag. Leksand står för motståndet under lördagseftermiddagen.


– Vi har haft ett bra snack idag om matchen igår och är överens om vad som måste förbättras. Jag vill se attityden som vi hade från andra perioden och framåt i 60 minuter i morgon, att vi är lite mer obekväma att möta, säger Klas Östman.

Hur vill du att den attityden ska visa sig?
– Jag vill se att vi går ut och kör från första minut. Att vi spelar klart situationerna i både försvars- och anfallszon och att vi sticker in näsan lite mer i de heta områdena. Lyckas vi med så kommer vi både skapa fler chanser och vara starkare bakåt.

18-årige Jonathan Myrenberg fick chansen att SHL-debutera under torsdagens match mot Färjestad. Han landade in på 6.20 i istid fördelat på nio byten.

– Jag tycker att Jonathan gör det bra. Det är ett stort steg att kliva upp från J20 men jag tycker att han hanterar situationen på ett bra sätt. Det är en talangfull kille som kommer må bra av den här erfarenheten.

Mattias Bäckman är inte tillgänglig för spel, utan fortsätter sin rehabilitering från hjärnskakning och Albert Lyckåsen har precis kommit tillbaka efter ett par dagars sjukfrånvaro. Däremot är förhoppningen att Daniel Ljungman ska kunna spela.

– Planen är att Daniel Ljungman ska in i spel igen. I övrigt tänker vi ungefär samma lag som igår.