Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Hemma
Leksand
LIF
Borta
Linköping
LHC

Östman vill se mer attityd från start

24 september 2021 14:03
Nyhet

Efter två raka hemmamatcher väntar bortamatch för LHC:s SHL-lag. Leksand står för motståndet under lördagseftermiddagen.


– Vi har haft ett bra snack idag om matchen igår och är överens om vad som måste förbättras. Jag vill se attityden som vi hade från andra perioden och framåt i 60 minuter i morgon, att vi är lite mer obekväma att möta, säger Klas Östman.

Hur vill du att den attityden ska visa sig?
– Jag vill se att vi går ut och kör från första minut. Att vi spelar klart situationerna i både försvars- och anfallszon och att vi sticker in näsan lite mer i de heta områdena. Lyckas vi med så kommer vi både skapa fler chanser och vara starkare bakåt.

18-årige Jonathan Myrenberg fick chansen att SHL-debutera under torsdagens match mot Färjestad. Han landade in på 6.20 i istid fördelat på nio byten.

– Jag tycker att Jonathan gör det bra. Det är ett stort steg att kliva upp från J20 men jag tycker att han hanterar situationen på ett bra sätt. Det är en talangfull kille som kommer må bra av den här erfarenheten.

Mattias Bäckman är inte tillgänglig för spel, utan fortsätter sin rehabilitering från hjärnskakning och Albert Lyckåsen har precis kommit tillbaka efter ett par dagars sjukfrånvaro. Däremot är förhoppningen att Daniel Ljungman ska kunna spela.

– Planen är att Daniel Ljungman ska in i spel igen. I övrigt tänker vi ungefär samma lag som igår.