• HuvudsponsorerEn långsiktigt stabil partner

Det är nu 18 år sedan vi avancerade till SHL för första gången. Därefter har vi etablerat oss på ett fantastiskt sätt och faktum är att LHC har slutat bland de fem bästa i SHL:s grundserie i tolv av de fjorton senaste åren! Med fjärdeplatsen från i vintras fortsätter vi kontinuerligt att vara ett stabilt topplag och skapa förutsättningar för att vinna SM-guldet. 

På damsidan har vi tre finaler och två SM-guld de fyra senaste åren. Vi ska fortsätta att leda utvecklingen inom damhockeyn genom att utveckla vårt eget spel och ambitiösa spelare genom vårt NIU-gymnasium.

Vi deltager i idrott. Det går ut på att tävla. Men också att utveckla människor för att lyckas. Detta skall alltid genomsyra LHC:s verksamhet.

Vi vill att du som samarbetspartner känner av denna anda och professionalism från LHC-organisationen. Vi sprider den gärna till dig så att du kan få samma känsla hos dig. Att aldrig vara nöjd och ständigt sätta upp nya, tuffa men realistiska mål. Tillsammans kommer vi då att få dela glädjen av att lyckas! Vi längtar…
 
Under åren har vi utvecklat marknadsföringsprodukter som passar alla storlekar och typer av företag. Från det lilla företaget på den lokala marknaden till den multinationella koncernen. Vi hoppas självklart att alla lokala företag står bakom vårt lag och är delaktiga i den marknadsföring som ett elitlag i SHL gör för sin stad. I och med den genomslagskraft Sveriges högsta serie i ishockey har i hela landet så är det också en överlägsen exponeringsmöjlighet även på riksnivå.
  
Ta gärna kontakt med någon av våra säljrepresentanter för ett allmänt snack. Du kan också då kostnadsfritt få tillsänt dig vår omfattande marknadsbroschyr. Denna finns även nedladdningsbar här nedanför.

Välkommen till Linköping Hockey Club ! 

Marknadsfakta

De sportsliga framgångarna har gått hand i hand med det strategiska arbetssätt vi har haft som mål - att etablera LHC som ett av landets starkaste sportvarumärken. Ett kvitto är den undersökning som Sport & Affärer utför, där LHC varit med i toppen såväl i många år. Men vi slår oss aldrig till ro, utan är beredda att göra allt för att Du och Ditt företag skall få maximal återbäring på vårt samarbete.

Det i branschen välrenommerade företaget Upplevelseinstitutet (f d Sponsor Insight) utför årligen undersökningar om allmänhetens uppfattning runt sponsring och intresse. Ett statistiskt säkerställt utval av befolkningen i olika målgrupper tillfrågas.

Mätningar visar att SHL är den liga som tilldrar sig allra störst intresse hos den svenska befolkningen. Nästan 40 procent av den svenska befolkningen över 15 år säger sig vara ganska eller mycket intresserade av serien. Det är över 3 miljoner personer! Tvåa är förstås Allsvenskan i fotboll och trea Hockeyallsvenskan.

Mediefakta 2016/2017

 • LHC exponerades till över 50 miljoner tv-tittare
 • Totalt förekom LHC i 310 inslag/sändningar i TV
 • 410 bilder med LHC förekom i svenska större dagstidningar
 • Utrymmet i dagspress nådde över 100 miljoner läsare
 • 64 matcher direktsändes i några av de största tv-kanalerna
 • LHC exponerades i över 700 bilder på webben
 • LHC nådde 550 miljoner läsare i de 20 största mediasajterna
 • Hemsidan hade över 200 000 sidvisningar per månad.
 • LHCTV sågs av 67 000 tittare över 174 inslag
 • LHC:s inlägg på Facebook har en räckvidd på 30 000 per dag
 • Toppnoteringen av ett inlägg var 16/17 hela 230 000.
 • LHC har över 35 000 följare på sociala medier


Är du intresserad att se vad vi på LHC har att erbjuda just Ditt företag? Tveka inte att höra av dig, vi har något för alla.

Kontakt Marknad

Fredrik Johnson
013-37 11 91
fredrik.johnson

 

Ida Johansson
013-37 12 09
ida.johansson

 

Harald Björk
013-37 12 15
harald.bjork

 

Kim Martin Hasson
013-37 12 10
kim.martin

 

Peter Green
013-37 11 93
peter.green

 

 

Lägg till "@lhc.eu" för komplett epostadress.

Ladda Ned

» Marknadsbroschyr (pdf)
» Försäljningsvillkor (pdf) 

Fler erbjudanden

» Marknadsaktuellt

Allmän kontakt

För bokning av företagsarrangemang via LHC Kundcenter:
013-37 12 00
[email protected]