• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr

Marknad

En Långsiktigt stabil partner

Det är nu 19 år sedan vi avancerade till SHL för första gången. Därefter har vi etablerat oss på ett fantastiskt sätt och faktum är att LHC har slutat bland de fem bästa i SHL:s grundserie i tolv av de femton senaste åren! Vi vill självklart vara ett stabilt topplag över tid och skapa förutsättningar för att vinna SM-guldet. 

På damsidan har vi fyra finaler och två SM-guld de fem senaste åren. Vi ska fortsätta att leda utvecklingen inom damhockeyn genom att utveckla vårt eget spel och ambitiösa spelare genom vårt NIU-gymnasium.

Vi deltager i idrott. Det går ut på att tävla. Men också att utveckla människor för att lyckas. Detta skall alltid genomsyra LHC:s verksamhet.

Vi vill att du som samarbetspartner känner av denna anda och professionalism från LHC-organisationen. Vi sprider den gärna till dig så att du kan få samma känsla hos dig. Att aldrig vara nöjd och ständigt sätta upp nya, tuffa men realistiska mål. Tillsammans kommer vi då att få dela glädjen av att lyckas! Vi längtar…
 
Under åren har vi utvecklat marknadsföringsprodukter som passar alla storlekar och typer av företag. Från det lilla företaget på den lokala marknaden till den multinationella koncernen. Vi hoppas självklart att alla lokala företag står bakom vårt lag och är delaktiga i den marknadsföring som ett elitlag i SHL gör för sin stad. I och med den genomslagskraft Sveriges högsta serie i ishockey har i hela landet så är det också en överlägsen exponeringsmöjlighet även på riksnivå.
  
Ta gärna kontakt med någon av våra säljrepresentanter för ett allmänt snack. Du kan också då kostnadsfritt få tillsänt dig vår omfattande marknadsbroschyr. Denna finns även nedladdningsbar här nedanför.


Välkommen till Linköping Hockey Club ! 

Michael Sturehed, Marknads- och Kommunikationschef

Kontakt Marknad

Fredrik Johnson
013-37 11 91
fredrik.johnson

 

Ida Johansson
013-37 12 09
ida.johansson

 

Niklas Nibell
013-37 11 83
niklas.nibell

 

Kim Martin Hasson
013-37 12 10
kim.martin

 

Madeleine Östling
076-800 70 88
madeleine.ostling

 

 

Lägg till "@lhc.eu" för komplett epostadress.