Gereon Dahlgren sjukskriven
Publicerad: 2022-10-21
Nyhet
Under den senaste tiden har SHL-lagets assisterande tränare Gereon Dahlgren saknats på bänken under matcher och vid träningar.

Det som började med en Covid-infektion utvecklades till hjärtmuskelinflammation. På grund av detta har Gereon beordrats vila och kommer vara sjukskriven under ett tag framöver.

– Jag mår bättre och bättre för varje dag, men det är något som kräver en viss återhämtningstid innan jag kan börja jobba igen. Jag är väldigt tacksam för det stöd som jag har fått från mina tränarkollegor, spelarna och alla i föreningen, säger Gereon.

I Gereons frånvaro ansluter Tomas Montén, som kliver in för att stötta upp övriga ledarteamet under tiden som Gereon är borta.

– Först och främst är det jättetråkigt att inte ha Gereon på plats. Men hälsan är alltid överordnad och vi önskar honom ett snabbt tillfrisknande. Med det sagt, är det en bra lösning för oss att få in Tomas i teamet. Han har stor erfarenhet från både SHL och internationellt. Han är också bosatt i Linköping sedan många år och känner organisationen väl, säger LHC:s sportchef Peter Jakobsson.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners