BLI PARTNER

TILL LINKÖPING HOCKEY CLUB

Bild saknas
Bli partner

Vår vision är att skapa Linköping och Östergötlands största, bästa och mest naturliga affärsnätverk. Linköping Hockey Club har massvis med starka produkter för företag i alla storlekar och branscher.

 

Vi har en tydlig struktur för att erbjuda dig och ditt företag intressanta och värdefulla partnerpaket. Svensk ishockey är ett av Sveriges och världens största skyltfönster inom hockeyvärlden för företag som vill synas och nå ut till stora mängder människor.

Passa på att exponera ditt företag och nå ut vill vår publik med ett riktat erbjudande eller en kampanj. Var med och stärk ditt varumärke tillsammans med oss!

 

Nätverkslunch

På våra lunchnätverk får du alltid en bra möjlighet att nätverka med andra representanter från Östergötlands ledande företag.

LHC:s sportsliga ledning är på plats för att informera om det senaste där du kan ställa frågor direkt på plats! Nätverkslunchen är en gång i månaden under säsong.

 

Partnernivåer

Precis som vi nämnde tidigare har vi olika nivåer i vårt partnerskap: Startpaket, Partner, Premiumpartner, Clubenpartner och det mest exklusiva partnerskapet Huvudpartner. Vill du veta mer om våra nivåer? Kontakta någon av våra säljare!

KONTAKTA OSS

Jimmy Bergvall

Kommersiell Chef

Fredrik Johnson

Senior Key Account Manager

Jens Wisén

Key Account Manager

Camilla Rehn

Key Account Manager

Jessica Casparsson

Key Account Manager

Daniel Björk Jonsson

Privatmarknadsansvarig

Josephine Starkenberg

Privatmarknad
Huvudpartners
Clubenpartners
Premiumpartners
Officiella leverantörer
Huvudpartners