Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Idag 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Marcus Högberg kommer hem till Cluben!

17 juni 2021 16:05
Lagbygget SHL

Efter fyra säsonger med spel i Nordamerika är målvakten Marcus Högberg tillbaka i LHC-tröjan. Marcus har skrivit under ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra säsongerna.


– Jättekul att komma hem och få spela för LHC. Jag känner mig väldigt taggad och ser fram emot vintersäsongen, säger Marcus.

Under de senaste fyra säsongerna har Marcus spelat i Nordamerika. Hans sejour inleddes med spel i ECHL-laget Brampton Beast och därifrån har han jobbat sig upp till att spela 42 matcher i världens bästa hockeyliga.

– Jag har lärt mig massor om mig själv och hur det funkar där borta. Att få börja i tredjeligan och jobba mig uppåt till NHL var en väldigt rolig resa att få vara med om. Det är helt annat liv där borta, man kommer över och får inte allt serverat. Man får leta boende, bil och ta eget ansvar för sin egen utveckling, på isen också.

Han kommer hem med ambition att ta nästa steg i karriären och fortsätta utveckla.

– Jag funderade väldigt länge på vad som var bäst för min utveckling och den möjligheten var här i Linköping. Jag vill ta nästa kliv i min utveckling och bidra med allt jag har fått lära mig där borta, ett lugnt och tryggt spel.

Marcus kommer inom kort att börja träna med laget på plats i Linköping.