Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar

Östman: "Vi måste vara ännu bättre än igår"

5 december 2021 15:57
Nyhet

Det intensiva matchandet fortsätter. I morgon kväll spelar LHC:s SHL-lag sin fjärde match på sju dagar. Till mötet med Luleå kommer de med stärkt självförtroende efter lördagens vinst mot Frölunda.


– Skönt att vinna och få betalt för det hårda arbetet vi lägger ner. Vi tycker att vi har presterat bra i de föregående matcherna utan att få något för det, så det var skönt att bryta den trenden. Nu ser vi fram emot morgondagens match, säger Klas Östman.

Vad tänker du kring motståndet i morgon?
– Vi kommer att möta ett lag som spelar på ungefär samma sätt som Frölunda. De pressar överallt, hela tiden vilket kräver snabba fötter och tankar från vår sida. Lyckas vi spela oss förbi deras första press så kommer vi får bra möjligheter att gå på offensiven.

Vad kommer krävas?
– Vi måste vara ännu bättre än igår om vi ska kunna tre poäng i morgon. Luleå är ett av ligans formstarkaste lag och det ska man ha respekt för.

Cluben valde att ta söndagen som en återhämtningsdag, som en följd av tufft matchande på senare tid.

– Det är sista veckan nu innan ett längre uppehåll så det finns ingenting att spara på. Vi vet att det kommer krävas tre riktigt bra insatser för att det här ska bli en bra vecka. Med det i bakhuvudet så kommer vi planera vår verksamhet för att vara så bra som möjligt när pucken släpps.

Hur ser det ut i laget inför i morgon?
– Ben Maxwell kommer vara tillgänglig för spel igen. Gibbons och Bäckman kommer inte till spel.