Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Idag 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt

Brian Gibbons ansluter till Cluben!

29 juni 2021 17:00
Pressmeddelande

33-årige Brian Gibbons är näste man att ansluta till LHC:s lagbygge inför den kommande säsongen. Han kommer närmast från spel i Lausanne och har skrivit på ett ettårskontrakt med Cluben.


– Jag är väldigt förväntansfull. Jag tycker att det är en bra möjlighet i det här stadiet i min karriär, jag har varit runt på lite olika ställen i min karriär men aldrig i SHL, så jag ser fram emot att uppleva det. Jag har hört mycket bra saker och ser fram emot att få uppleva kulturen mer och spela bra hockey, säger Brian i en intervju som du ser här.

Han har fått goda vitsord om sin nya klubb genom sina vänner, Broc Little och Joe Whitney.

– Jag känner Broc Little väldigt bra och jag ställde en massa frågor till honom och han hade bara bra saker att säga. Sen är Joe Whitney en av mina bästa vänner, han älskade det i Linköping och hade en fantastisk upplevelse med sin familj.

Med en säsong i den schweiziska ligan har Brian fått testa på hur det är att spela i Europa, en spelstil som han tycker passar honom bra.

– Jag tycker att det hjälper mitt spel. Jag är en tvåvägsforward som har gjort en karriär på mitt defensiva spel, men som ändå kan bidra med poäng.

Om drygt en månad checkar han in i sin nya hemstad. Fram till dess är det hårt jobb hemma i Boston som väntar.

– Jag kommer träna på och göra mig redo för samlingen i augusti. Sen blir det att spendera tid med familj och vänner och förhoppningsvis spela lite golf om mina barn tillåter det.