Brian Gibbons ansluter till Cluben!
Publicerad: 2021-06-29
Pressmeddelande
33-årige Brian Gibbons är näste man att ansluta till LHC:s lagbygge inför den kommande säsongen. Han kommer närmast från spel i Lausanne och har skrivit på ett ettårskontrakt med Cluben.

– Jag är väldigt förväntansfull. Jag tycker att det är en bra möjlighet i det här stadiet i min karriär, jag har varit runt på lite olika ställen i min karriär men aldrig i SHL, så jag ser fram emot att uppleva det. Jag har hört mycket bra saker och ser fram emot att få uppleva kulturen mer och spela bra hockey, säger Brian i en intervju som du ser här.

Han har fått goda vitsord om sin nya klubb genom sina vänner, Broc Little och Joe Whitney.

– Jag känner Broc Little väldigt bra och jag ställde en massa frågor till honom och han hade bara bra saker att säga. Sen är Joe Whitney en av mina bästa vänner, han älskade det i Linköping och hade en fantastisk upplevelse med sin familj.

Med en säsong i den schweiziska ligan har Brian fått testa på hur det är att spela i Europa, en spelstil som han tycker passar honom bra.

– Jag tycker att det hjälper mitt spel. Jag är en tvåvägsforward som har gjort en karriär på mitt defensiva spel, men som ändå kan bidra med poäng.

Om drygt en månad checkar han in i sin nya hemstad. Fram till dess är det hårt jobb hemma i Boston som väntar.

– Jag kommer träna på och göra mig redo för samlingen i augusti. Sen blir det att spendera tid med familj och vänner och förhoppningsvis spela lite golf om mina barn tillåter det.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners