Information gällande kommande skadeuppdateringar från herrlaget
Publicerad: 2024-02-26
Nyhet
När vi nu går in i slutskedet av säsongen i SHL kommer information om skadeläget i herrlaget att hållas internt inom gruppen. Detta för att inte avslöja känningar eller potentiella laguppställningar för våra motståndare.

Nu på tisdag startar en ny vecka med nya viktiga poäng på spel för herrarnas del. Serieledarna Färjestad på tisdag, tabelltvåan Växjö på torsdag och en sprakande het match hemma mot HV71 på lördag.

Med sju matcher kvar av grundserien går herrlaget in i ett avgörande skede på säsongen och man har därför kommit fram till att man inte kommer att kommentera eller avslöja eventuella skador, känningar och sjukdomar utåt under den resterande delen av säsongen för att inte ge våra motståndare eventuella fördelar.

- Detta är något vi i staben gemensamt har kommit fram till. Det är för lagets bästa vi väljer att göra detta för att skapa oss så bra förutsättningar som möjligt under slutet av säsongen och inte bjuda våra motståndare på något extra. När det börjar drar ihop sig blir alla detaljer viktiga och det här är en av dem, säger herrlagets sportchef Peter Jakobsson.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners