Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Idag 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Robert Lantosi ansluter till LHC

11 oktober 2021 15:00
Nyhet

26-årige slovakiske forwarden Robert Lantosi är klar för Linköping Hockey Club. Robert kommer närmast från spel i SHL-konkurrenten Rögle BK.


Linköping adderar ett nytt namn till forwardssidan. Högerskjutande Robert Lantosi är klar för LHC för resterande del av säsongen och anländer till sin nya hemstad under måndagseftermiddagen.

Robert kommer ursprungligen från Slovakien men flyttade till Sverige redan som sjuttonåring för att spela juniorhockey i Västerås. Efter fyra år i Västerås, som bland annat innehöll ett par utlåningar för seniorspel, gick karriären vidare med Sundsvall Hockey i Hockeyallsvenskan.

Efter tiden i Sverige blev det spel i hemlandet, med HK Nitra, där Robert noterades för 58 poäng på 56 matcher under säsongen 2018/2019.

De två senaste säsongerna har Robert representerat Boston Bruins AHL-lag, Providence Bruins där han har presterat 46 poäng på 75 matcher.

Robert har också internationell erfarenhet från spel i två A-VM-turneringar med Slovakien. Under vårens turnering stod han för sex poäng på åtta matcher, fördelat på ett mål och fem assist.

En intervju med Robert kommer du kunna se på lhc.eu under eftermiddagen.