Jonas Gustavsson förlänger med LHC

11 april 2019 17:05
Pressmeddelande

Målvakten Jonas Gustavsson blir kvar i LHC. Jonas, som hade ett optionsår kvar på sitt treårskontrakt, har tecknat ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2020/2021.


Jonas Gustavsson kom till Linköping inför säsongen 2017/2018 och har under sina två år i Östergötland vaktat merparten av matcherna i Clubens färger. Nu förlänger han sitt avtal och kommer att representera LHC under de kommande två säsongerna.

– Det känns bra. Jag har aldrig haft några tankar på att röra mig, jag och familjen trivs väldigt bra här. Förhoppningen är att vi ska vända på det här som lag och gå åt rätt håll, vilket känns inspirerande. Det känns väldigt bra här i LHC, säger Jonas.

I och med förlängningen är det också klart att målvaktsparet Jonas Gustavsson och Jacob Johansson har lika lång kontraktstid kvar med LHC.

– Jag är nöjd med att Jonas har valt att förlänga sitt avtal med LHC. Jag tycker att vi i och med denna kontraktsförlängning har säkrat upp ett av ligans bästa målvaktspar för de kommande två åren och där Jonas kommer att fortsätta hjälpa Jacob i hans utveckling. Jag vill också ge Jonas chansen att spela de stora matcherna, säger Niklas Persson.