Uppdatering om Fantenberg och Ekmark
Publicerad: 2022-10-14
Nyhet
Under de senaste veckorna har såväl Oscar Fantenberg som Elliot Ekmark ådragit sig skador, som innebär att de är borta från spel en tid framöver.

I matchen mot Rögle ådrog sig backen Oscar Fantenberg en skada som tvingade honom att avbryta matchen. Sedan dess har Oscar genomgått ett antal undersökningar och nu är skadans art och prognos fastställd.

– Status med Oscar är att vi har en prognos som säger att han blir borta fram till och med landslagsuppehållet i november. Förhoppningen är att han ska vara aktuell för spel igen till återstarten den 19:e november, säger Jonas Emmoth, SHL-lagets sjukgymnast.

Forwarden Elliot Ekmark har under den senaste tiden tagit sig tillbaka i spel efter den skada som han ådrog sig i våras. I helgen drabbades han emellertid av en ny skada, som kommer att hålla honom från spel en längre tid.

– Elliot har drabbats av en fraktur som inledningsvis betyder en längre period med gips. I dagsläget kan vi inte säga någon närmare prognos. Det är naturligtvis tufft för Elliot, men vi ska göra allt för att stötta honom i hans rehab.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners