Jimmy stannar i Cluben!
Publicerad: 2018-12-27
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club kan idag meddela att forwarden Jimmy Andersson har valt att underteckna ett nytt kontrakt med Cluben! Kontraktet med Jimmy sträcker sig över de kommande tre säsongerna.

29-årige Jimmy Andersson kom till Linköping Hockey Club inför säsongen 2017/2018. Han har under sina drygt ett och ett halvt år i föreningen tagit stora steg i sin utveckling och tagit plats som en kärnspelare i Fredrik Emvalls lagbygge.

– Vi är väldigt nöja med det som Jimmy har uträttat hos oss i LHC och vi ser att han har stora möjligheter att fortsätta utvecklas i vår miljö. Han är en spelare som visar vägen med sin inställning och attityd, två ord som är väldigt viktiga för oss och vår kravbild. Att Jimmy är hos oss de kommande tre åren känns väldigt bra, säger Fredrik Emvall.

Jimmy ser fram emot att få fortsätta sin karriär i LHC-tröjan.

– Att stanna i Linköping har varit mitt förstaval hela tiden. Det är en bra lösning för alla parter, jag känner att jag utvecklas väldigt mycket i den här miljön och det passar även bra för min familj. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg som lag under de här åren och vara med i kampen om SM-guldet, säger Jimmy.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Officiella leverantörer
Huvudpartners