• Huvudsponsorer

Nick Sörensen stannar i Cluben!

28 november 2018 14:00
Inför Match

Linköping Hockey Club kan idag meddela att forwarden Nick Sörensen blir föreningen trogen. Nick har idag undertecknat ett kontrakt som sträcker sig över de kommande tre säsongerna vilket gör att han förblir en LHC-spelare till och med säsongen 2021/22.


Nick gör för närvarande sin tredje säsong i LHC-tröjan och har ända sedan sin första sejour i Cluben varit en viktig spelare för laget. Med sina offensiva spetskvalitéer och hårda jobb är han en spelare som har blivit något av en favorit i LHC:s supporterled.

– Vi är väldigt glada över att Nick har valt att förlänga sitt avtal med oss. Han är en spelare som vi ser som en av våra toppspelare under kommande åren och som vi har stor tilltro till. Han är redan på en hög nivå men vi ser fortfarande stora möjligheter till fortsatt utveckling, säger LHC:s General Manager Fredrik Emvall.

Nick Sörensen har under årets säsong stått för 13 poäng på 21 matcher, fördelat på nio mål och fyra assist.

– Jag och min familj trivs väldigt bra i Linköping och när möjligheten att förlänga kontraktet här uppstod så behövde jag inte fundera speciellt mycket. Linköping som förening har hela tiden trott på mig och jag känner att jag vill ge tillbaka till föreningen som ligger mig närmast hjärtat, förhoppningsvis med ett SM-guld inom de här tre åren, säger Nick Sörensen.

Totalt har Nick spelat 110 tävlingsmatcher i Clubens färger och har stått för 65 poäng.