Så är läget i LHC-laget inför bortamatchen mot Växjö
Publicerad: 2021-10-06
Nyhet
I morgon kliver LHC:s SHL-lag in i matchsammanhang igen, borta mot serieledande Växjö Lakers. Med sig i bagaget har man ett antal bra träningsdagar. Dessvärre har Jonas Junland fått en skadekänning som gör att han missar de kommande två matcherna.

– Vi har haft en bra träningsvecka, där vi har fortsatt arbetet med vårt spel. Jag tycker att det har sett bra ut och de unga killarna som har varit uppe och tränat har gjort ett bra jobb. Det ska bli kul att komma i gång och spela matcher lite tätare här framöver, säger Klas Östman.

Vad kan du säga om Växjö?
– Jag tror inte att det kommer vara några direkta nyheter. Växjö har sin identitet som de spelar efter och som de har gjort under en längre tid. Vi vet vad som väntar och vi måste komma upp på en hög nivå i vår arbetsinsats, att vi håller ihop laget och spelar med attityd och smartness.

Hur är läget i laget inför i morgon?
– Vi har några spelare som är på väg tillbaka. Både Elliot Ekmark och Jimmy Andersson har varit i ordinarie träning idag och vi har förhoppning om att någon av dem ska kunna spela i morgon, säger Klas och fortsätter:

– Dessvärre har vi fått en skadekänning på Jonas Junland och han kommer inte vara aktuell för spel de kommande två matcherna. Sedan tidigare är Mattias Bäckman, Nikola Pasic och Ben Maxwell indisponibla.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners