Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 30 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Onsdag Ons 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Coach Östman förlänger kontraktet

4 mars 2022 18:00
Nyhet

Linköping Hockey Club är glada över att meddela att Klas Östman stannar på coachbänken i Linköping Hockey Club. LHC och Klas Östman är överens om ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2024/2025.


Det var under våren 2021 som Klas Östman återvände till Linköping Hockey Club efter en tvåårig sejour i det schweiziska mästarlaget EV Zug. Parterna kom överens om ett tvåårskontrakt, ett avtal som nu förlängs med två ytterligare år.

– Jag är jättehedrad över att få förtroendet att fortsätta leda föreningens SHL-lag. Jag tycker att vi har påbörjat något intressant, som vi ska fortsätta utveckla över tid. Det finns en positiv känsla i föreningen och en anda att man vill skapa ett nytt LHC och det går hand i hand med det som jag känner att jag vill tillföra, säger Klas.

Framtidsplanerna till trots, fokus just nu är på den dagliga verksamheten och att befinna sig i nuet.

– Vi har en intensiv period kvar innan vi når 52 omgångar och ska sammanfatta grundserien. Vi har hela säsongen haft som mål att spela en slutspelsmatch i Saab Arena och det är det vi går för just nu. Det kommer att bli ett race hela vägen in till målsnöret.

Niklas Persson kommenterar kontraktsförläningen med Klas:

– Klas är en väldigt uppskattad tränare och ledare av alla i organisationen. Vi är väldigt glada över att vi redan nu har kommit överens om en förlängning över de närmsta tre åren. Klas har under sitt första år som huvudtränare visat att han är en kompetent ledare och coach. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete, säger Niklas.