Markus Ljungh skriver femårsavtal med LHC
Publicerad: 2022-02-18
Nyhet
Linköping Hockey Club är väldigt glada att meddela att forwarden Markus Ljungh har skrivit på ett nytt avtal. Det nya avtalet är på fem år och sträcker sig över säsongen 2026/2027.

– Det är i Linköping som jag vill vara. Jag trivs otroligt bra i föreningen och i staden och det är här jag ser min hockeykarriär för en längre tid. Föreningen har påbörjat något nytt som känns väldigt inspirerande och kul. Jag och min familj ser väldigt mycket fram emot de kommande fem åren med Linköping och LHC, säger Markus.

Markus kom till Linköping inför säsongen 2020/2021 och har fram till dags dato spelat 84 tävlingsmatcher i Clubens färger, med 68 producerade poäng som facit.

General Manager Niklas Persson är mycket nöjd med att få Markus signatur på ett längre avtal.

– Markus är inte bara en väldigt bra spelare på isen, utan även en viktig ledare för vårt lag vid sidan av isen och en bra ambassadör för LHC, säger Niklas och fortsätter:

– Det pratas mycket om klubbhjärta och att spelare idag byter klubb ofta. Därför säger det väldigt mycket om Markus som person, att han har tecknat ett femårsavtal utan klausuler. Det säger också väldigt mycket om vad han och hans familj känner för LHC som förening, och för staden Linköping.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners