Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Jennifer Wakefield återvänder till Cluben!

7 april 2020 10:50
Pressmeddelande

Linköpings lagbygge inför den kommande säsongen fortskrider. Nästa spelare in i SDHL-truppen är poängspelaren Jennifer Wakefield, som 2015 vann SM-guld med Cluben.


Under tre säsonger gick Jennifer Wakefield fram som en maskin i LHC:s SDHL-lag. På 85 matcher stod hon för smått fantastiska 156 poäng.

– I bakhuvudet har jag nog alltid haft tanken att vilja återvända till Linköping, men av en eller annan anledning så har det inte funkat förens nu. Jag är väldigt glad över att komma tillbaka och spela med spelare som jag har spelat med tidigare i Linköping, säger Jennifer.

Sedan Jennifer lämnade Linköping har hon representerat Luleå, Brynäs och Djurgården. Men det är på östgötaslätten som hon har trivts allra bäst.

– Jag tycker att jag har känt mig som mest hemma i Linköping, så det var det definitivt en faktor i beslutet att komma tillbaka. Vi hade ett väldigt bra lag under de tre säsonger som jag spelade i Linköping, så min individuella framgång var en produkt av det.

Hur har du utvecklats sen du lämnade Linköping?
– Jag har utvecklats till en spelare som jobbar över hela banan, istället för att bara vara ett offensivt hot. Jag tror inte att man någonsin utvecklas färdigt, så jag ser fram emot att fortsätta utvecklas under säsongen.

Målsättningen inför säsongen är glasklar enligt Jennifer, Linköping ska ta sig tillbaka till den absoluta toppstriden.

– Varje säsong är målet att vinna. Jag tycker att det finns jobb kvar att göra för att komma tillbaka som utmanare och ta tillbaka LHC till där dem var. Jag är som sagt väldigt glad över att vara en del av LHC igen, då jag alltid har känt en stor stolthet över att representera föreningen.

Jennifer har skrivit på ett tvåårskontrakt med LHC.