Niklas Persson fortsätter som General Manager
Publicerad: 2022-01-14
Nyhet
Linköping Hockey Club är glada över att meddela att Niklas Persson fortsätter som General Manager för SHL-verksamheten.

Niklas klev in i LHC:s sportsliga organisation inför säsongen 2018/2019, då som assisterande sportchef. Inför säsongen 2019/2020 klev han upp som ansvarig för SHL-verksamheten, vilket gör den nuvarande säsongen till den tredje med Persson vid rodret.

I hans kontrakt, som skrevs i maj 2020, fanns det en option som gällde säsongen 2022/2023. Parterna har nu kommit överens om att fortsätta samarbetet och Niklas Persson fortsätter därmed som General Manager i Linköping Hockey Clubs SHL-verksamhet.

– När man tittar på den moderna idrottsorganisationen är kontinuitet ett ord som ständigt återkommer. I dagens idrott är det i första hand på ledarsidan det går att jobba med kontinuitet. Vi är övertygade om att en fortsättning med Niklas är det bästa för att vi ska kunna ta nästa steg till att återetablera oss som ett slutspelslag de kommande åren. Jag ser fortsatt fram emot den här resan som vi befinner oss på, säger LHC:s klubbdirektör Niclas Björkman.

Med en fortsättning tillsammans med Niklas på plats, börjar LHC:s organisation sätta sig. I augusti tillträdde Niclas Björkman som ny klubbdirektör och i december rekryterades Jimmy Bergvall som ny marknadschef.

– Organisatoriskt är vi på en bra plats nu, med en personalstyrka som är väldigt driven och vill ta föreningen framåt. Vi arbetar samtidigt med att ytterligare stärka ledarstaben kring vår hockeyverksamhet, säger LHC:s ordförande Roger Ekström.

Du hör Niklas berätta sin tankar om beskedet i spelaren nedan.

{!A}

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners