Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Se första träningsmatchen från restaurangen

2 augusti 2021 18:12
Nyhet

Om endast åtta dagar är det dags för LHC:s SHL-lag att spela sin första match på drygt fyra månader. Du som är intresserad kan boka en plats i restaurangen och medan du följer matchen ta del av enklare förtäring.


Du som väljer att boka en plats i restaurangen har att välja på en sallad med kyckling eller räkor, eller en räksmörgås. Salladen kostar 85:-, räksmörgåsen 75:-.

För dig som är säsongskortsinnehavare eller logeägare ingår biljetten i ditt kort, du behöver alltså inte betala något ytterligare. Om du inte har säsongskort får du addera 100:- i biljettpris (dvs, 185:- för sallad, 175:- för räksmörgås)

Du bokar restaurangplats genom att skicka ett mejl till [email protected]. Där uppger du dina kontaktuppgifter, antal platser samt vilket alternativ av mat som önskas. Betalning sker i restaurangen i samband med matchen.

Du som ser matchen från läktaren har möjlighet att köpa fika i den kiosk som är i anslutning till den sektion du sitter på.

Under måndagen gick det ut ett mejl till alla säsongskortsinnehavare, där de har möjlighet att anmäla sig till matchen. För dig som inte har säsongskort kommer eventuella överblivna platser att släppas till försäljning på onsdag, 13.00.