• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

Junland lånas ut

21 november 2006 09:34

LHC-backen Jonas Junland lånas ut till Oskarshamn i Hockeyallsvenskan. –Detta beror främst på att vi vill skapa de bästa möjligheterna för Jonas att nå JVM-truppen, säger LHC:s sportchef Johan Hemlin.


Det sker genom att få en givande period i Allsvenskan med bra matchträning.

-Lägg därtill den speltid Jonas haft i Elitserien och i juniorlaget samt landslagsspelet med Team 20 och detta blir en bra grund att stå på, fortsätter Hemlin.

-Några matcher i Allsvenskan innebär i dagsläget en mer central roll i backspelet samt ökad istid. Detta är ett bra sätta att optimera möjligheterna för Jonas att nå sitt första delmål.

Därefter kommer Jonas, förhoppningsvis, att vara med JVM laget under en månad för att sedan återvända till LHC A i Januari med nya erfarenheter.

-Vi måste hitta individuella lösningar för varje enskild individ och i det här fallet vill vi verkligen gå Jonas vilja till mötes, avslutar Johan Hemlin. LHC kan för övrigt kalla hem Junland för spel i LHC när som helst.

Jonas Junland har hittills spelat i 18 matcher med LHC i Elitserien och gjort två poäng via två assists. I LHC J20-lag har Jonas spelat 8 matcher och gjort elva poäng (5+6).

Oskarshamn ligger f n på nionde plats i Hockeyallsvenskan med 25 poäng.

JVM-truppen samlas i mitten av december och är sedan tillsammans över JVM, totalt ca en månads tid. Truppen är ännu inte uttagen.