• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Junland lånas ut

21 november 2006 09:34

LHC-backen Jonas Junland lånas ut till Oskarshamn i Hockeyallsvenskan. –Detta beror främst på att vi vill skapa de bästa möjligheterna för Jonas att nå JVM-truppen, säger LHC:s sportchef Johan Hemlin.


Det sker genom att få en givande period i Allsvenskan med bra matchträning.

-Lägg därtill den speltid Jonas haft i Elitserien och i juniorlaget samt landslagsspelet med Team 20 och detta blir en bra grund att stå på, fortsätter Hemlin.

-Några matcher i Allsvenskan innebär i dagsläget en mer central roll i backspelet samt ökad istid. Detta är ett bra sätta att optimera möjligheterna för Jonas att nå sitt första delmål.

Därefter kommer Jonas, förhoppningsvis, att vara med JVM laget under en månad för att sedan återvända till LHC A i Januari med nya erfarenheter.

-Vi måste hitta individuella lösningar för varje enskild individ och i det här fallet vill vi verkligen gå Jonas vilja till mötes, avslutar Johan Hemlin. LHC kan för övrigt kalla hem Junland för spel i LHC när som helst.

Jonas Junland har hittills spelat i 18 matcher med LHC i Elitserien och gjort två poäng via två assists. I LHC J20-lag har Jonas spelat 8 matcher och gjort elva poäng (5+6).

Oskarshamn ligger f n på nionde plats i Hockeyallsvenskan med 25 poäng.

JVM-truppen samlas i mitten av december och är sedan tillsammans över JVM, totalt ca en månads tid. Truppen är ännu inte uttagen.