• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Olausson spelar mot Timrå

29 oktober 2006 18:45

LHC tar sig nu an hittills suveräna Timrå. Serien bästa hemmalag mot serien bästa bortalag. LHC kallar hem Niklas Olausson från Nyköping till matchen.


Timrå är Elitserien bästa bortalag och på nio bortamacher har det blivit sex segrar. Som hemmalag är man näst bäst, efter LHC som toppar. Inför säsongen värvade Timrå tre spelare som skulle höja laget en dimension, och man kan lugnt påstå att värvningarna gjort just detta. Jonathan Hedström, Timo Pärssinen och Riku Hahl värvades och sattes i samma kedja, en kedja som fick det "glamourösa" smeknamnet Miljonkedjan. Dessa tre toppar Timrås interna poängliga och levererar match efter match.

12 segrar, två oavgjorda och två förluster är kommande motstånds facit så här lång efter 16 matcher. En av de många skalper de har tagit är LHC:s, på hemmaplan. Den matchen slutade 4-2 och avgjordes i den tredje perioden.
– Timrå har ju flygit iväg lite i tabellen och det är väl det bästa laget i Sverige just nu som vi kommer att möta. Det blir en utmaning för oss och det brukar också bli bra matcher mot dem med fart och fläkt. Vi är det bästa hemmalaget i serien och de är det bästa bortalaget så jag hoppas på att det blir en bra match, säger Gunnar Persson.

Niklas Olausson hämtas hem från Nyköping.

LHC kallar hem Niklas Olausson till matchen. Han har hunnit spela sex matxher i HockeyAllsvenskan med Nyköping och har gjort 4 poäng (3+1). Johan Lindström spelar ej efter en smäll han fick mot HV71, det är antagligen ingen större fara men han kommer i alla fall vila imorgon. Patric Blomdahl är som bekant också borta från spel i och med avstängningen. Holmqvist är spelkar igen och går in bredvid Mikko Luoma. Paul Healey ersäter Lindström i kedjan med Mårtensson och Håkanson och i mål står Roman Cechmanek.