• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

Olausson spelar mot Timrå

29 oktober 2006 18:45

LHC tar sig nu an hittills suveräna Timrå. Serien bästa hemmalag mot serien bästa bortalag. LHC kallar hem Niklas Olausson från Nyköping till matchen.


Timrå är Elitserien bästa bortalag och på nio bortamacher har det blivit sex segrar. Som hemmalag är man näst bäst, efter LHC som toppar. Inför säsongen värvade Timrå tre spelare som skulle höja laget en dimension, och man kan lugnt påstå att värvningarna gjort just detta. Jonathan Hedström, Timo Pärssinen och Riku Hahl värvades och sattes i samma kedja, en kedja som fick det "glamourösa" smeknamnet Miljonkedjan. Dessa tre toppar Timrås interna poängliga och levererar match efter match.

12 segrar, två oavgjorda och två förluster är kommande motstånds facit så här lång efter 16 matcher. En av de många skalper de har tagit är LHC:s, på hemmaplan. Den matchen slutade 4-2 och avgjordes i den tredje perioden.
– Timrå har ju flygit iväg lite i tabellen och det är väl det bästa laget i Sverige just nu som vi kommer att möta. Det blir en utmaning för oss och det brukar också bli bra matcher mot dem med fart och fläkt. Vi är det bästa hemmalaget i serien och de är det bästa bortalaget så jag hoppas på att det blir en bra match, säger Gunnar Persson.

Niklas Olausson hämtas hem från Nyköping.

LHC kallar hem Niklas Olausson till matchen. Han har hunnit spela sex matxher i HockeyAllsvenskan med Nyköping och har gjort 4 poäng (3+1). Johan Lindström spelar ej efter en smäll han fick mot HV71, det är antagligen ingen större fara men han kommer i alla fall vila imorgon. Patric Blomdahl är som bekant också borta från spel i och med avstängningen. Holmqvist är spelkar igen och går in bredvid Mikko Luoma. Paul Healey ersäter Lindström i kedjan med Mårtensson och Håkanson och i mål står Roman Cechmanek.