Bert Robertsson blir ny huvudtränare i Linköping Hockey Club
Publicerad: 2019-04-10
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club är glada över att idag kunna meddela att 44-årige Bert Robertsson är mannen som ska leda Linköping Hockey Club framåt. Bert har undertecknat ett treårskontrakt med LHC.

– För mig, som har tittat utifrån, så är LHC en klubb med bra förutsättningar. Det är en hungrig förening och en stad med supportrar som längtar efter framgång och jag känner att jag kliver in i en härlig situation. Det finns redan ett bra team kring laget med de övriga tränarna och en juniorsida som har väldigt hög kompetens, säger Bert och fortsätter:

– Som sagt, jag kliver in en situation där det finns mycket kunskap, ambition och det är exakt det jag letar efter. Jag ser fram emot att jobba med hungriga människor som vill framåt och göra något bra för LHC.

General Manager Niklas Persson har lett arbetet med att rekrytera en ny huvudtränare och är väldigt nöjd med att ha nått i mål med Bert.

– Det känns väldigt kul att få berätta den här nyheten. Vi gör en omstart i föreningen och jag känner att Berts ledarskap och syn på hockey går hand i hand med hur jag ser på det. Vi får in en ledare som är väldigt engagerad och passionerad i sitt ledarskap, han är tydlig i vad han vill göra och det känns som helt rätt väg för oss att gå, säger Niklas.

Bert kommer att komma till Linköping i början av nästa vecka för att bekanta sig med laget, faciliteterna kring Stångebroområdet och staden.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners