• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb

Kraftfull center ansluter till Cluben!

23 juli 2018 19:30
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan ikväll meddela den sista pusselbiten som ansluter till lagets forwardsuppställning. 28-årige centern James Wright kommer närmast från spel i KHL-laget Barys Astana. Han har undertecknat ett ettårsavtal med option på ytterligare ett år.


James Wright kommer ursprungligen från Saskatoon i den kanadensiska delstaten Saskatchewan. Han har under sin karriär representerat Saskatoon Contacts, Vancouver Giants, Tampa Bay Lightning, Norfolk Admirals, San Antonio Rampage, Winnipeg Jets, Bridgeport Sound Tigers, Medvescak Zagreb, Admiral Vladivostok samt Barys Astana.

Han har under sin karriär spelat 269 AHL-matcher, 149 KHL-matcher samt 146 NHL-matcher. Nu inleder han nästa äventyr i karriären med spel i Sverige och Linköping Hockey Club.

– Jag känner mig väldigt exalterad, det är det bästa sättet att beskriva det just nu. Jag har hört väldigt många bra saker om ligan och Linköping. Jag känner Joe Whitney sedan tidigare då vi spelade tillsammans i Bridgeport i AHL och jag har spelat med Andrew Gordon och Derek Roy i det kanadensiska landslaget innan OS. Jag ser fram emot att komma till Linköping med min familj som är väldigt exalterad. Vi har redan kollat upp vissa saker om staden och det ser ut att vara en väldigt fin stad. Jag ser också fram emot att komma dit nästa vecka och träffa resten av laget, säger James.

General Manager Fredrik Emvall är nöjd med att få in den sista kuggen på forwardssidan.

– I James får vi en väldigt kraftfull center med bra storlek. Precis som Dan Pettersson så kommer James att ge vår forwardsuppställning ytterligare storlek och tyngd. Det är en hårt jobbande spelare som har stora kvalitéer i såväl det offensiva som det defensiva spelet, säger Fredrik Emvall.

James ansluter till Linköping inom kort. Han kommer att spela i tröja nummer 18.