Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Idag 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt

Thomas Pettersen har hittat sin assisterande tränare

15 juli 2021 11:00
Lagbygget SDHL

Inför den kommande säsongen väljer SDHL-lagets Thomas Pettersen att rekrytera en ny assisterande tränare. 31-årige Alexander Hanning kommer närmast från LHC:s ungdomssektion och har skrivit på ett tvåårsavtal med Cluben.


– Det känns jättekul och inspirerande. Jag har varit med Thomas under försäsongen och vi kommer bra överens. Vi har en härlig spelargrupp som har kört på stenhårt under försäsongen, så det känns jättekul, säger Alexander.

Det har varit en process att få alla bitar på plats, men redan under sommarträningen var Alexander med och höll i vissa träningspass. Att tidigt etablera sig i ledarstaben ser han som positivt.

– För mig har det varit jätteviktigt. Vi har en bra och stark stomme som har varit i många år, men också fått in många yngre. Det känns jättebra och alla har kört på riktigt bra under sommaren.

– Jag har alltid varit intresserad av ledarskap. Nu kommer jag från tre år på ungdomssidan och känner att det här är ett bra steg i min utveckling. Jag är född och uppvuxen i Linköping och älskar LHC, så det här är verkligen ett stort uppdrag för mig.