Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Thomas Pettersen har hittat sin assisterande tränare

15 juli 2021 11:00
Lagbygget SDHL

Inför den kommande säsongen väljer SDHL-lagets Thomas Pettersen att rekrytera en ny assisterande tränare. 31-årige Alexander Hanning kommer närmast från LHC:s ungdomssektion och har skrivit på ett tvåårsavtal med Cluben.


– Det känns jättekul och inspirerande. Jag har varit med Thomas under försäsongen och vi kommer bra överens. Vi har en härlig spelargrupp som har kört på stenhårt under försäsongen, så det känns jättekul, säger Alexander.

Det har varit en process att få alla bitar på plats, men redan under sommarträningen var Alexander med och höll i vissa träningspass. Att tidigt etablera sig i ledarstaben ser han som positivt.

– För mig har det varit jätteviktigt. Vi har en bra och stark stomme som har varit i många år, men också fått in många yngre. Det känns jättebra och alla har kört på riktigt bra under sommaren.

– Jag har alltid varit intresserad av ledarskap. Nu kommer jag från tre år på ungdomssidan och känner att det här är ett bra steg i min utveckling. Jag är född och uppvuxen i Linköping och älskar LHC, så det här är verkligen ett stort uppdrag för mig.