• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Måndag Mån 20 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb

Jakob Lilja fälld av tingsrätten men fortsätter i LHC

31 mars 2017 11:10
Pressmeddelande

Idag kom domen i det uppmärksammade målet om Jakob Lilja. Jakob blir fälld i tingsrätten för misshandel. Domen kommer att överklagas


– Det är ytterst beklagligt och enligt mig och många andra direkt felaktigt. Jag kommer nu att sätta mig med min advokat för att se hur vi går vidare med ett överklagande. Det är inte OK med den här domen, säger Jakob Lilja i ett uttalande.

Även Linköping Hockey Club reagerar på domen.

– Precis som vi har sagt tidigare, och som nästan samtliga har kommenterat, så känns detta inte rätt. Jakob har redan fått sitt straff. Det är upp till honom och hans advokat att gå vidare och klubben kommer att stå bakom Jakob till hundra procent. Alla som känner honom vet att det är mycket bra kille som inte vill någon ont över huvud taget, säger klubbdirektören Anders Mäki.

Det blir nämligen en fortsättning i LHC, Jakob har nämligen precis skrivit på för en förlängning med LHC med ett år.

– Jag trivs väldigt bra här i Linköping och det känns såklart bra att klubben tror på mig. Det har varit en omtumlande tid med rättegångsprocessen och sedan uttåget ur slutspelet. Nu vill jag lägga all kraft på att fokusera på hockeyn och LHC och att vi som lag kommer än starkare till nästa säsong, säger Jakob Lilja.

Jakob Lilja går därför in på sin tredje säsong med LHC till hösten. Hittills har det blivit 23 mål och 39 poäng på två säsonger.

– Jakob är en spelare som alltid spelar med hög fart. En viktig beståndsdel i vårt spel och vi tror att han fortfarande har en uppsida att utvecklas ytterligare eftersom han har drivet och alltid jobbar stenhårt varje dag, säger LHC:s General Manager Fredrik Emvall.