Information om kommande evenemang
Publicerad: 2021-07-26
Nyhet
Det börjar närma sig! Om en vecka är det återsamling för SHL-laget och med det startar vi upp säsongen 2021/2022. Här nedan följer lite information om ”Första Ispasset” samt träningsmatchen mot Växjö.

Första Ispasset ska vara en aktivitet för alla LHC-supportrar, oavsett ålder. Med nuvarande publikrestriktionerna i åtanke kan vi inte genomföra evenemanget i Stångebrohallen som var tänkt. Således kommer evenemanget att ställas in för andra året i rad.

– Det känns naturligtvis jättetråkigt att behöva lämna det här beskedet. Första Ispasset är ett mycket uppskattat evenemang av både supportrar och våra lag och är ett bra startskott på säsongen. Det är ett evenemang som har varit öppet för allt och alla och när vi inte kan genomföra det på det sättet så väljer vi att ställa in även i år. Vi har starka förhoppningar om att Första Ispasset är tillbaka i kalendern till säsongen 2022/2023, säger Michael Sturehed, Kommersiell Chef, Linköping Hockey Club.

Inför träningsmatchen mot Växjö Lakers den 10:e augusti i Saab Arena kommer vi börja med att bjuda in säsongskortinnehavare (sitt och ståplats) den 2:e augusti och från den 4:e augusti kommer övriga intresserade få möjlighet att anmäla sitt intresse för matchen. Vi kommer förutom att bjuda in till plats på läktaren även öppna upp restaurangen för en enkel måltid i samband med matchen.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners