Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Idag 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt

Information om kommande evenemang

26 juli 2021 05:40
Nyhet

Det börjar närma sig! Om en vecka är det återsamling för SHL-laget och med det startar vi upp säsongen 2021/2022. Här nedan följer lite information om ”Första Ispasset” samt träningsmatchen mot Växjö.


Första Ispasset ska vara en aktivitet för alla LHC-supportrar, oavsett ålder. Med nuvarande publikrestriktionerna i åtanke kan vi inte genomföra evenemanget i Stångebrohallen som var tänkt. Således kommer evenemanget att ställas in för andra året i rad.

– Det känns naturligtvis jättetråkigt att behöva lämna det här beskedet. Första Ispasset är ett mycket uppskattat evenemang av både supportrar och våra lag och är ett bra startskott på säsongen. Det är ett evenemang som har varit öppet för allt och alla och när vi inte kan genomföra det på det sättet så väljer vi att ställa in även i år. Vi har starka förhoppningar om att Första Ispasset är tillbaka i kalendern till säsongen 2022/2023, säger Michael Sturehed, Kommersiell Chef, Linköping Hockey Club.

Inför träningsmatchen mot Växjö Lakers den 10:e augusti i Saab Arena kommer vi börja med att bjuda in säsongskortinnehavare (sitt och ståplats) den 2:e augusti och från den 4:e augusti kommer övriga intresserade få möjlighet att anmäla sitt intresse för matchen. Vi kommer förutom att bjuda in till plats på läktaren även öppna upp restaurangen för en enkel måltid i samband med matchen.