• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Emvall och Fransson förlänger

17 september 2006 13:00

Fredrik Emvall (bilden) och Jonas Fransson förlänger sina avtal med LHC. Båda har skrivit på till och med säsongen 2008/2009, vilket innebär en förlängning med en resp två säsonger.


Under onsdagen var det dags för säsongens första ispass. Power skating-instruktören Mats Emanuelsson var på plats för en liten introduktion där man gick igenom de övningar som ska göra spelarna bättre.

– Det är alltid lite spännande första gången oavsett vad man håller på mig. Men killarna såg intresserade ut, har en hög ambitionsnivå med både stora ögon och öron, säger han efter nästan två timmar på is.

Att plocka in brottartränare och liknande har länge funnits som ett stående inslag inom Elitseriehockeyn. Men nu låter man istället isen ligga kvar i träningshallen och förbereder sig på is: genom en power skating-träning och ytterligare ett ispass i veckan.

– Vi måste anpassa fysträningen det vi gör på isen. Man tränar ju trots allt fys för att bli bättre på is, menar Emanuelsson.

Power skating är bara en liten del av den försäsongsträning som kommer att bedrivas. En vecka in på den kollektiva träningen känns det mycket lovande.

– Ditt citat, övrig kommentar?

Nyförvärvet Pär Arlbrandt Uppmärksamma spelare under genomgång
En av dagens övningar Mats Emanuelsson pratar inför spelarna
Johan Åkerman i profil Albin Lorentzon i aktion