• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Emvall och Fransson förlänger

17 september 2006 13:00

Fredrik Emvall (bilden) och Jonas Fransson förlänger sina avtal med LHC. Båda har skrivit på till och med säsongen 2008/2009, vilket innebär en förlängning med en resp två säsonger.


Under onsdagen var det dags för säsongens första ispass. Power skating-instruktören Mats Emanuelsson var på plats för en liten introduktion där man gick igenom de övningar som ska göra spelarna bättre.

– Det är alltid lite spännande första gången oavsett vad man håller på mig. Men killarna såg intresserade ut, har en hög ambitionsnivå med både stora ögon och öron, säger han efter nästan två timmar på is.

Att plocka in brottartränare och liknande har länge funnits som ett stående inslag inom Elitseriehockeyn. Men nu låter man istället isen ligga kvar i träningshallen och förbereder sig på is: genom en power skating-träning och ytterligare ett ispass i veckan.

– Vi måste anpassa fysträningen det vi gör på isen. Man tränar ju trots allt fys för att bli bättre på is, menar Emanuelsson.

Power skating är bara en liten del av den försäsongsträning som kommer att bedrivas. En vecka in på den kollektiva träningen känns det mycket lovande.

– Ditt citat, övrig kommentar?

Nyförvärvet Pär Arlbrandt Uppmärksamma spelare under genomgång
En av dagens övningar Mats Emanuelsson pratar inför spelarna
Johan Åkerman i profil Albin Lorentzon i aktion