• Huvudsponsorer

Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Idag 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt

Tuff första vecka för SDHL-laget

30 april 2020 12:12
Intervju

I måndags drog även LHC:s SDHL-lag igång med den kollektiva träningen. Det som stod på schemat den första veckan var fystester, där såväl spänst, kondition som styrka testades.


Linnea Johansson, som inleder sin tredje säsong i LHC-tröjan är glad över att återse sina lagkamrater.

– Det känns otroligt bra att vara tillbaka och kul att träffa alla igen. Det är tyvärr inte så många nya ansikten än på grund av coronaviruset, men det är kul att vara tillbaka med gänget, säger Linnea.

Det har gått drygt en månad sedan LHC spelade sin sista match för säsongen. Sedan dess har spelarna varit åtskilda och bedrivit sin träning på egen hand.

– Att träna på egen hand har gått bra, men det är kul att vara tillbaka. Det känns väldigt bra att vi har testerna avklarade och det är skönt att vara igång på riktigt.

Du säger att träna på egen hand har gått bra, det ryktas om att du slog personbästa i många av testerna redan nu inför försäsongsträningen?

– Formen känns väldigt bra och jag hoppas på en bra sommar. Förhoppningen är att jag ska kunna pusha resultaten ytterligare i augusti, då blir 20/21 en bra säsong.