• Huvudsponsorer

Tuff första vecka för SDHL-laget

30 april 2020 12:12
Intervju

I måndags drog även LHC:s SDHL-lag igång med den kollektiva träningen. Det som stod på schemat den första veckan var fystester, där såväl spänst, kondition som styrka testades.


Linnea Johansson, som inleder sin tredje säsong i LHC-tröjan är glad över att återse sina lagkamrater.

– Det känns otroligt bra att vara tillbaka och kul att träffa alla igen. Det är tyvärr inte så många nya ansikten än på grund av coronaviruset, men det är kul att vara tillbaka med gänget, säger Linnea.

Det har gått drygt en månad sedan LHC spelade sin sista match för säsongen. Sedan dess har spelarna varit åtskilda och bedrivit sin träning på egen hand.

– Att träna på egen hand har gått bra, men det är kul att vara tillbaka. Det känns väldigt bra att vi har testerna avklarade och det är skönt att vara igång på riktigt.

Du säger att träna på egen hand har gått bra, det ryktas om att du slog personbästa i många av testerna redan nu inför försäsongsträningen?

– Formen känns väldigt bra och jag hoppas på en bra sommar. Förhoppningen är att jag ska kunna pusha resultaten ytterligare i augusti, då blir 20/21 en bra säsong.