• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Måndag Mån 20 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb

Seger på annandagen

26 december 2017 18:25
Efter Match

För femte gången de senaste sex säsongerna gick LHC segrande ur striden på annandagen. LHC vände underläge efter ett tidigt insläppt mål och lyckades genom tre mål i andra perioden gå fram till seger.


Linköping inledde matchen med att dra på sig tre utvisningar inom loppet av två och en halv minut. Under fem mot tre tog Rögle ledningen genom Juhamatti Aaltonen som fick in pucken bakom Jonas Gustavsson.

Det var sedan en match som svängde fram och tillbaka med målchanser åt båda håll. LHC kom tillbaka målmässigt i matchen efter tretton minuter när Nick Sörensen överlistade Justin Pogge med ett avslut på första stolpen.

Det var först i den andra perioden som det började ta ordentlig fart. I periodens första minut kom Derek Roy fri, fintade ner Justin Pogge och lyfte in ledningsmålet för LHC.

Om det var LHC som hade utvisningskavalkad i den första perioden så var det ombytta roller i den andra. Rögle drog på sig tre tvåminutersutvisning och det var på den sista av dessa som LHC utökade ledningen till 3-1. Eddie Larsson skickade in pucken mot mål där Chad Billins stod och styrde in den.

Drygt en minut senare utökade LHC till 4-1 när Almen Bibic gjorde sitt första mål i LHC-tröjan i sin blott andra match.

Den tredje perioden innehöll även den ett antal utvisningar. LHC fick bland annat spela sitt tredje fem mot tre i matchen vilket de fixade tack vare uppoffrande spel.

Rögle reducerade ställningen till 4-2 med drygt tre minuter kvar efter mål av Lucas Elvenes. Hemmalaget försökte forcera i slutskedet men LHC höll undan och fick med sig tre poäng hem.