• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Seger på annandagen

26 december 2017 18:25
Efter Match

För femte gången de senaste sex säsongerna gick LHC segrande ur striden på annandagen. LHC vände underläge efter ett tidigt insläppt mål och lyckades genom tre mål i andra perioden gå fram till seger.


Linköping inledde matchen med att dra på sig tre utvisningar inom loppet av två och en halv minut. Under fem mot tre tog Rögle ledningen genom Juhamatti Aaltonen som fick in pucken bakom Jonas Gustavsson.

Det var sedan en match som svängde fram och tillbaka med målchanser åt båda håll. LHC kom tillbaka målmässigt i matchen efter tretton minuter när Nick Sörensen överlistade Justin Pogge med ett avslut på första stolpen.

Det var först i den andra perioden som det började ta ordentlig fart. I periodens första minut kom Derek Roy fri, fintade ner Justin Pogge och lyfte in ledningsmålet för LHC.

Om det var LHC som hade utvisningskavalkad i den första perioden så var det ombytta roller i den andra. Rögle drog på sig tre tvåminutersutvisning och det var på den sista av dessa som LHC utökade ledningen till 3-1. Eddie Larsson skickade in pucken mot mål där Chad Billins stod och styrde in den.

Drygt en minut senare utökade LHC till 4-1 när Almen Bibic gjorde sitt första mål i LHC-tröjan i sin blott andra match.

Den tredje perioden innehöll även den ett antal utvisningar. LHC fick bland annat spela sitt tredje fem mot tre i matchen vilket de fixade tack vare uppoffrande spel.

Rögle reducerade ställningen till 4-2 med drygt tre minuter kvar efter mål av Lucas Elvenes. Hemmalaget försökte forcera i slutskedet men LHC höll undan och fick med sig tre poäng hem.