• Huvudsponsorer

Söndag Sön 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Jaakko Rissanen stannar i LHC

17 mars 2020 17:28
Pressmeddelande

Niklas Persson har i dagarna säkrat upp Jakko Rissanen för fortsatt spel i LHC-tröjan den kommande säsongen.


Den 30-årige finländaren kom till LHC från Kalpa inför den nyss avslutade säsongen. Under sin debutsäsong slutade han på 27 poäng på 50 matcher. Hans nya kontrakt gäller över säsongen 2020/2021.

– Det känns väldigt bra att stanna i Linköping. Det har varit mitt mål och första alternativ hela tiden. Jag gillar verkligen Linköping som klubb och stad, så jag är väldigt glad över att få möjligheten att stanna här, säger Jaakko.

Just LHC:s stabilitet som organisation är någonting som Jaakko berättar var en faktor till att han valde att skriva på ett nytt kontrakt med LHC.

– Allting funkar och jag har inget dåligt att säga om den här organisationen. Den har tagit väldigt väl hand om mig. Sen gillar jag vårt spelsystem och jag tycker att vi kan besegra alla lag i serien med det här systemet. Det var ett enkelt att stanna helt enkelt.

Vad är en realistisk målsättning nästa år?
– Det är väldigt tidigt att säga, eftersom vi inte vet hur laget ser ut. Men jag tycker att vi ska sikta mot slutspel, för vi har allting som vi behöver för att kunna bli framgångsrika. Sen är det som sagt tidigt att säga några detaljer, men vi hade en bra avslutning på den här säsongen och jag känner mig exalterad över få fortsätta där vi lämnade.

Vad händer den kommande tiden?
– Jag hoppas kunna åka hem i morgon (Finland stänger sina gränser under torsdagen), sen blir det karantän i två veckor. Därefter ska jag börja träna igen och jag kommer köra på själv hemma i Finland, jag har gjort det under de senaste fem åren så det är ingenting som är nytt för mig. Planen är också att jag under sommaren kommer att komma till Linköping för att träna med laget en del, men vi har inte satt de detaljerna än, avslutar Jaakko.