Den 8:e december samlar vi in nallar för utsatta barn i Linköping
Publicerad: 2018-11-20
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club är glada att tillsammans med Tappra Barn och Linköpings Innersta presentera ”Manges stora Nallematch”. Detta kommer att äga rum den 8:e december när LHC möter Färjestad.

Den 8:e december kommer det att ske något som aldrig tidigare har skett i Saab Arena. I samband med tredje periodens powerbreak kommer det att ske en så kallad ”Teddybear Toss”, vilket innebär att publiken kommer att kasta in sina nallar på isen.

När nallarna sedan har blivit uppsamlade kommer de att packas och lämnas över till Tappra Barn, som kommer att skänka dessa till utsatta barn i Linköping.

– Det känns väldigt spännande att kunna presentera den här nyheten idag. LHC har under flera år jobbat mycket med att ta samhällsansvar med inriktning på ungdomar, bland annat genom vårt samarbete med Barncancerstiftelsen där vi varje år har besökt barn på sjukhuset strax innan jul och delat ut julklappar. När den här idén kom upp tillsammans med Tappra Barn och Linköpings Innersta så var det ingen tvekan om att vi skulle göra det, säger LHC:s Marknads- och kommunikationschef Michael Sturehed.

Linköping Hockey Club och Tappra Barn kommer att sälja nallar innan samt under matchen mot Färjestad. Intäkter från försäljningen av nallarna kommer att gå till utsatta barn i Linköping.

Gör en insats tillsammans med oss – skänk en nalle till utsatta barn i Linköping!

Du kan boka dina biljetter till matchen redan idag! Klicka in här!

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners