Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

J20 tar in på topplagen

17 oktober 2021 17:35
Nyhet

Fem av sex inspelade poäng är facit den här helgen för LHC:s J20-lag. På söndagen kom den tionde raka segern i seriesammanhang när Karlskrona besegrades med 4-1.


Det var en trevande första period som utspelades i NKT Arena. LHC kontrollerade visserligen händelserna, men spelet lämnade en hel del att önska. Till råga på allt tog Karlskrona ledningen halvvägs in i perioden, ett resultat som stod sig perioden ut.

I den andra perioden valde LHC:s ledarteam att ta en timeout efter sex minuter och därefter hände det grejer. Inom loppet av två och en halv minut small det tre gånger bakom Karlskronas-målvakt och LHC hade vänt på steken efter mål av Liam Valente gånger två och Fabian Wagner.

Den tredje perioden präglades av en hel del utvisningar och LHC fick bland annat spela tre mot fem i två hela minuter. Trots tuffa förutsättningar släppte de endast till tre skott på mål. Med tre minuter kvar att spela gjorde LHC 4-1 genom Rasmus Leijonhielm, vilket också blev slutresultatet.

– Vi pratar mycket om spelet med puck och att vi ska vara det spelförande laget. Men jag tycker att vi fick en bra påminnelse idag att det även är viktigt att vara påkopplad direkt från start och vara beredd att lägga ner det hårda jobb som krävs, säger assisterande tränaren Jesper Bohlin.