• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Jacob Johansson förlänger med Cluben!

30 november 2018 13:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club är glada över att idag berätta att målvakten Jacob Johansson förlänger sitt kontrakt med LHC. Jacob har undertecknat ett nytt tvåårskontrakt och förblir således en LHC-spelare fram till 2020/2021.


Jacob Johansson är inne på sin tredje säsong som målvakt i Linköpings SHL-lag. Han har under varje år tagit steg i sin utveckling, under ledning av målvaktstränaren Mikael Vernblom.

– Det känns skitkul att stanna i Linköping. Det är en förening som jag känner mycket för och jag är väldigt stolt över att vara LHC-spelare. Det är också här som jag ser att jag har störst möjligheter att utvecklas och jag tycker att samarbetet funkar bra tillsammans med Jonas och ”Micke”, säger Jacob.

Totalt har Jacob representerat LHC vid 56 tillfällen under sin karriär i seniorsammanhang. Därtill har han 41 matcher under två säsonger som juniorspelare, med ett SM-guld i J20 2011/2012 på meritlistan.

– Jag tycker att det känns väldigt inspirerande att få fortsätta jobba med Jacob. Han är en kille som varje dag gör sitt allra yttersta för att utvecklas och han är väldigt duktig på att driva sin egen utvecklingsprocess. Vi ser att Jacob har tagit väldigt stora steg i sin utveckling under det här året och jag är säker på att hans kurva även fortsättningsvis kommer vara stigande, säger Mikael Vernblom.