Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar

Jacob Johansson förlänger med Cluben!

30 november 2018 13:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club är glada över att idag berätta att målvakten Jacob Johansson förlänger sitt kontrakt med LHC. Jacob har undertecknat ett nytt tvåårskontrakt och förblir således en LHC-spelare fram till 2020/2021.


Jacob Johansson är inne på sin tredje säsong som målvakt i Linköpings SHL-lag. Han har under varje år tagit steg i sin utveckling, under ledning av målvaktstränaren Mikael Vernblom.

– Det känns skitkul att stanna i Linköping. Det är en förening som jag känner mycket för och jag är väldigt stolt över att vara LHC-spelare. Det är också här som jag ser att jag har störst möjligheter att utvecklas och jag tycker att samarbetet funkar bra tillsammans med Jonas och ”Micke”, säger Jacob.

Totalt har Jacob representerat LHC vid 56 tillfällen under sin karriär i seniorsammanhang. Därtill har han 41 matcher under två säsonger som juniorspelare, med ett SM-guld i J20 2011/2012 på meritlistan.

– Jag tycker att det känns väldigt inspirerande att få fortsätta jobba med Jacob. Han är en kille som varje dag gör sitt allra yttersta för att utvecklas och han är väldigt duktig på att driva sin egen utvecklingsprocess. Vi ser att Jacob har tagit väldigt stora steg i sin utveckling under det här året och jag är säker på att hans kurva även fortsättningsvis kommer vara stigande, säger Mikael Vernblom.