Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan

LHC laddar om för ny utmaning

24 februari 2021 19:57

Insatsen mot Skellefteå igår kväll var inte godkänd. Inför morgondagens bortamatch mot Växjö är samtliga inblandade parter överens om att LHC måste komma upp i prestationsnivå.


– Det är en tuff bortamatch men det här ska inte handla om Växjö, utan om Linköping. Vi behöver göra mycket bättre saker än vad vi gjorde igår. Vi måste komma upp i en nivå som ger oss chansen att ta poäng i matchen, säger Johan Åkerman.

Vad är det som måste komma upp i nivå?
– Framförallt så behöver vi spela tillsammans igen, vi jobbade väldigt mycket en och en mot Skellefteå. Vi behöver också få upp tävlingsnivån. Det finns saker i spelet som måste bli bättre också, men det är framförallt tävlingsnivån och att spela tillsammans som vi måste göra bättre.

Hur gör man?
– Vi behöver gå tillbaka till matchen mot Frölunda förra veckan. Då gjorde vi en bra match, vi gjorde alla de här sakerna som vi pratar om med vårt aggressiva försvarsspel, att vi är tajta med hemåt och vänder på ett bra sätt. Vi ska förstärka med bilder från matchen mot Frölunda.

Vad vill du se ur ett taktiskt perspektiv?
– Vi kan inte vara så passiva som vi var mot Skellefteå, vi kommer behöva komma upp högre i banan och starta vårt försvarsspel. Vi måste få fast pucken i anfallszon. Helt enkelt alla de här delarna som gör oss svåra att spela mot.