• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Onsdag Ons 9 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Uppdatering om Hampus Larssons skada

18 november 2020 16:34
Nyhet

I den tredje perioden i lördagens match mot Frölunda blev Hampus Larsson skadad i samband med en situation där han åkte in i sargen. Under undersökning på sjukhuset konstaterades en nackskada.


– När jag kom upp till sjukhuset så röntgade de nacken och såg då att några av kotorna var skadade. Det innebar att det blev operation under söndagen och då gick man in och fixerade de här kotorna. Operationen gick bra. Beskedet från läkarna är att skadan inte kommer ge några framtida men och jag kommer kunna bli helt återställd. Jag vill passa på att säga att personalen på sjukhuset som har hjälpt mig har varit fantastisk, säger Hampus.

Hur mår du just nu?
– Jag mår efter omständigheterna bra. Känseln och rörligheten är bra och jag har kunnat gå upp och gå litegrann de senaste dagarna. Inom kort kommer jag att få åka hem från sjukhuset och det känns väldigt skönt. Rehabiliteringen får ta den tid som krävs, men jag räknar med att vara borta från träningen ett antal månader.

Niklas Persson, General Manager i LHC, kommenterar läget;

– Vi är väldigt tacksamma och glada över att allting har gått så pass väl som det har gått och att Hampus under dessa omständigheter mår så bra som han gör. Läkarteamet som tagit hand om Hampus har gjort ett mycket bra jobb genom hela den här första tiden.

Vi ber media att visa respekt för Hampus och hans familj i den här situationen. Linköping Hockey Club kommer tills vidare inte kommentera frågan ytterligare, utan hänvisar till detta pressmeddelande.