• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Daniel Olsson Trkulja är näste man in i truppen!

3 juli 2017 15:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera nästa nyförvärv till kommande säsong. 26-årige forwarden Daniel Olsson Trkulja ansluter till Cluben och kommer närmast från spel med AIK i Hockeyallsvenskan.


Daniel är fostrad i AIK och har utöver tre säsonger med Kallinge/Ronneby i Division 1 representerat AIK under hela sin karriär. Nu går flyttlasset vidare till Östergötland och Linköping. Han har undertecknat ett tvåårsavtal med LHC.

– Det känns jättebra. Det känns riktigt kul att få komma till Linköping och göra sin första säsong i SHL. Linköping är en bra klubb som jag har hört väldigt mycket gott om. Det är en bra möjlighet och jag ser fram emot att ansluta till laget i slutet av juli, säger Daniel.

Daniel har under de tre senaste säsongerna gjort 110 poäng på 175 matcher i Hockeyallsvenskan samt kvalspel. Han plockas in för att skapa ytterligare djup på forwardssidan och öka konkurrensen.

– Vi är väldigt nöjda över att presentera Daniel som vårt senaste tillskott till truppen. Vi ser att han besitter egenskaper som kommer att bidra till vårat lag. Det känns helt klart spännande att se honom i SHL-miljö och vi hoppas att han ska ta ytterligare steg i sin utveckling, säger Fredrik Emvall, General Manager i LHC.

Därmed återstår det två platser i lagbygget inför kommande säsong. En back och en forward ska tillkomma innan lagbygget är komplett.

– Vi följer marknaden hela tiden och har ett par spår som vi jobbar på. Det känns svårt att svara på när någonting blir klart, men ambitionen är att ha truppen färdig när vi återsamlas den 31:e juli, avslutar Fredrik.