Publikinformation Frölunda 20/1-22
Publicerad: 2022-01-19
Information
I morgon slår vi upp dörrarna till Saab Arena för SHL-matchen mot Frölunda. Här finner du publikinformation

Biljetter
Vi har i skrivande stund en publikprognos på 2500 åskådare till morgondagens match. För dig som ännu inte har skaffat biljett, så är det möjligt att boka på lite olika platser runt om i arenan. I morgon öppnar vi upp arenan för åskådare 17.30.

Sektionering
I enlighet med de nya publikrestriktionerna har vi fått möjlighet att släppa in ett större antal åskådare, under förutsättning att vi sektionerar upp arenan. Därmed gäller andra entréer under de kommande matcherna. Du hittar enklast vilken entré du ska gå in, genom att klicka fram arenakartan här.

Mat
Restaurangen är redan fullbokad, men misströsta ej. För dig som vill kombinera hockey med mat finns det några riktigt bra alternativ.

I 1598 serverar vi Räksmörgås till matchen i morgon.

Plats i 1598 kostar 395:- inklusive matchbiljett.

Om du vill sitta i Kallzon och avnjuta matchen med mat och närheten till kall dryck, bokar du på lhc.eu/biljett. En plats i Kallzon kostar 395:-

I Kallzon serveras i morgon en Pyttipanna-buffé.

I Rockklassikerbaren samt i Rinkside Bar behöver du inte boka biljett, där är det först till kvarn som gäller. I både Rockklassikerbaren och Rinkside Bar serveras i morgon en pyttipanna-buffé

Om du vill gå upp på Plan 3 och slå dig ner i Utsiktsbaren så serveras Pyttipanna. I utsiktsbaren är det också först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen till Saab Arena!

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners