• Huvudsponsorer

Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Onsdag Ons 18 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Byt till rätt matchtröja

23 mars 2017 11:48
Nyhet

Under kvartsfinalerna i Saab Arena har det dykt upp osedvanligt många bortasupportrar. Brynäs är ju ett klassiskt lag med historiska framgångar som gör att man har många supportrar i södra Sverige som då har litet närmare att åka till en match i Linköping än i Gävle.


-Men vi har fått information om att det även finns Linköpingsbor som varit på matcherna i fel matchtröja. Det måste vara släktingar eller föräldrar från Gävle som har tvingat på sina telningar svarta matchtröjor, säger LHC:s klubbdirektör Anders Mäki och fortsätter:

-Vi tror nog att flera av dessa innerst inne håller på LHC och därför erbjuder vi dem till söndagens match i Saab Arena att komma till LHC Fans Shop före matchen och helt enkelt byta sin svarta matchtröja mot en riktig, dvs blå LHC-tröja.

Bytet kan ske inne i LHC Fans Shop innan nedsläpp på söndag. De inkomna Brynäströjorna kommer att samlas ihop och skänkas till förmån för välgörande ändamål på behörigt avstånd från Linköpings kommun. På så sätt bidrar man också till välgörenhet.

-Vi har stor respekt för Brynäs fantastiska tradition som en av klubbarna som bidragit till det stora hockeyintresset i landet. Men det är 50 år sedan nu och nu finns det en mycket bättre klubb att älska i nöd och lust om man bor i Linköping, avslutar Mäki.