Supervecka i Saab Arena och Stångebro!
Publicerad: 2020-02-07
Nyhet
Sex hemmamatcher på fem dagar! Därtill en legendarmatch som syftar till att samla in pengar till cancerforskningen. Nästa vecka har något för alla hockeyälskare i Linköping med omnejd!

Veckan startar på tisdag med hemmamatch i SDHL, då LHC tar emot Djurgården. LHC har slutspelsplatsen i egna händer och skulle vid seger mot Djurgården säkra biljetten till kvartsfinalspelet. Matchen spelas i Saab Arena och börjar 19.00. Biljett köper du i entrén!

På onsdagen går J20 upp mot Växjö Lakers i Stångebro Hallen, den nionde matchen i Top 10 serien som avgör vilken ranking LHC kommer att ha när man kliver in i slutspelet. Missa inte morgondagens stjärnor! Nedsläpp 19.00 med fri entré!

Torsdagen bjuder på en mycket viktig match mot Leksand i SHL. LHC kan vid seger göra ett litet ryck till lagen nedanför och därmed ta ytterligare steg i jakten på en slutspelsplats. Det väntas storpublik till Saab Arena! Boka din biljett här!

Fredagen ger oss en repris på fjolårets SM-final, då LHC möter Luleå i SDHL. Det finns dessutom en stor portion av revanschlusta i Linköping efter höstens förlust inför storpublik i Saab Arena. Nedsläpp 19.00 och biljett löser du i entrén!

Lördagen innehåller tre viktiga matcher! Vi inleder 14.00 med en legendarmatch till förmån för cancerforskningen. Se gamla storlirare som Magnus Johansson, Johan Franzén, Anders ”Masken” Carlsson, Michael Nylander med flera. Matchen har fri entré och spelas i Saab Arena.

Vid 16.00 släpps pucken i veckans tredje SDHL-match då grundserien avslutas mot MODO. Beroende på tidigare resultat under veckan så kan matchen bli direkt avgörande om slutspelsplatsen. Tre viktiga poäng i potten med andra ord! Biljett till matchen kan du boka här!

Superveckan avslutas med rivalmöte mot HV71 i SHL, en match som med största sannolikhet kommer att bli slutsåld! Det är alltid heta fajter mot HV och vi ser mot ännu en i raden av minnesvärda matcher mot Jönköpingslaget. Säkra din biljett innan det är försent, genom att boka här!

Vi ses väl i Saab Arena och Stångebro nästa vecka?

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners