Nikola Pasic skriver kontrakt med LHC

15 april 2019 15:25
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att 19-årige forwarden Nikola Pasic har skrivit på sitt första SHL-kontrakt. Kontraktet gäller för säsongen 2020/2021, till dess kommer Nikola att spela i Karlskoga.


Nikola Pasic fick under säsongen 2018/2019 prova på SHL-spel på riktigt då han deltog i arton matcher för LHC under säsongen. Det är en spännande spelare som Niklas Persson har kommit överens med.

– Nikola är en väldigt spännande spelare för oss i LHC på lite längre sikt och vi ser honom som en betydande spelare i framtidens LHC. För oss är det viktigt att hitta den bästa vägen för hans utveckling och ett led i det är att Nikola kommer att tillhöra Karlskoga säsongen 2019/2020, säger Niklas.

Nikola går till Karlskoga på en permanent övergång och kommer att vara deras spelare under hela säsongen.

– Det känns jättekul att ha skrivit på ett kontrakt med LHC för säsongen 2020/2021. Det har varit ett av mina mål sedan jag kom hit för att gå på hockeygymnasiet. Jag vet att det är hårt jobb som gäller för att jag ska ta en plats och jag kommer att göra allt för att lyckas med det. Att spela en säsong i Karlskoga i Hockeyallsvenskan kommer att vara väldigt nyttigt för min utveckling, säger Nikola.