• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Juniorsatsningen forsätter

8 augusti 2012 08:40

I våras belönades fyra spelare från JSM-mästarna med A-lagskontrakt. Nu har Linköpings Hockey Club skrivit kontrakt med ytterligare två spelare från guldlaget, Marcus Högberg och Jesper Pettersson.


Efter JSM-guldet i våras skrev Linköpings Hockey Club kontrakt med fyra spelare från guldlaget. Idag kan vi presentera att ytterligare två spelare från det framgångsrika J20-laget har skrivit kontrakt med LHC.

Det handlar om målvakten Marcus Högberg samt backen Jesper Pettersson. Båda spelarna har skrivit på för två år, ett avtal som tar sin början först säsongen 2013/2014 och sträcker sig sedan över 2014/15. Fram till dess kommer de att vara backup till A-laget.

– Vi fortsätter vår juniorsatsning, säger LHC:s sportchef Johan Hemlin i en kort kommentar.

Målvakten Marcus Högberg kom till Linköping från Örebro inför säsongen 2010/2011 och har avverkat en säsong i förenings J18-lag samt en säsong i J20-laget där han var en av nyckelspelarna under JSM-slutspelet som slutade med en guldmedalj.

Backen Jesper Pettersson går in på sin tredje säsong i Linköping och har precis som Högberg gjort en säsong i respektive juniorlag. I våras stod Jesper för en stark prestation i U18-VM där han noterades för 2 poäng (1+1) och var +7 i plus/minus-statistiken. Trots detta fick Jesper nöja sig med att åka hem med en silvermedalj efter finalförlusten mot USA.