Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Idag 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Haug Hansen: "Vi vill sätta tonen direkt den här säsongen"

18 september 2021 17:25
Nyhet

Efter förra helgens succéstart på SDHL-säsongen åker till Stockholm för att jaga in den tredje raka segern. Lagkaptenen Madelen Haug Hansen är hoppfull om en fortsättning på den fina starten.


– Det var en stark helg för oss och vi är väldigt nöja med den. Hela laget klev fram och bidrog till de båda vinsterna. Vi har hela tiden sagt att vi vill vara ett starkt kollektiv den här säsongen och jag hoppas vi kan fortsätta vara det, säger Madelen.

Djurgården har under de senaste åren etablerat sig som ett av lagen som skuggar den absoluta toppen i SDHL. Det har inneburit många tuffa kamper mellan LHC och morgondagens motståndare.

– Jag hoppas att det blir en bra match. Det är alltid tufft att möta Djurgården och vi har spelat många jämna matcher mot dem de senaste åren. Förra säsongen hade vi det ganska tufft mot dem, så vi vill sätta tonen direkt den här säsongen.

LHC besegrade Djurgården med 5-1 i SDHL-genrepet för två veckor sedan och frågan är om det betyder något när lagen går in till match i morgon.

– Det betyder väl en del, men träningsmatch är en sak. Jag förväntar mig att båda lagen kommer vara bättre i morgon och att det blir ett bra test för oss.

Madelen inledde själv säsongen med fyra poäng på två matcher. Tillsammans med kedjekamraterna Sydney Brodt och Linnea Johansson stod dem för totalt tio poäng framåt.

– Formen känns bra och jag tycker att vi har fått en bra start i vår kedja. Vi vill vara starka över hela banan och det visade vi förra helgen.