• Huvudsponsorer

Roger Ekström blir arbetande ordförande

18 juni 2019 20:30
Pressmeddelande

På årsmötet presenterades en organisatorisk nyhet. Styrelseordförande Roger Ekström kommer under en begränsad tid att verka som arbetande ordförande.


58-årige Roger Ekström kom in som styrelseordförande i Linköping Hockey Club vid årsmötet 2018. Han har sedan dess varit drivande i arbetet med LHC:s strategiska treårsplan och kommer från och med 1:e november att jobba mer operativt med de uppsatta målen. Roger kommer att verka i sin ”nya” roll på deltid och under en begränsad tidsperiod.

– Styrelsen har tagit beslut om att, under en tidsbegränsad period, tillsätta Roger Ekström i en mer operativ roll som arbetande ordförande. Syftet är att optimera funktion och kostnader under säsongen 2019/2020 och i nära samarbete med ledningen rekrytera en ny klubbdirektör där målsättningen är att ha tjänsten tillsatt senast januari 2021, säger Rikard Wallman, vice ordförande i Linköping Hockey Club.

– Jag ser fram emot att än mer aktivt jobba med den förändringsprocess som styrelsen initierade under föregående verksamhetsår. Vi har ett bra driv i föreningen och nu ska vi ta nästa steg i utvecklingen av vår organisation och våra bolag, säger Roger Ekström.