• Huvudsponsorer

Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Onsdag Ons 18 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt

Roger Ekström blir arbetande ordförande

18 juni 2019 20:30
Pressmeddelande

På årsmötet presenterades en organisatorisk nyhet. Styrelseordförande Roger Ekström kommer under en begränsad tid att verka som arbetande ordförande.


58-årige Roger Ekström kom in som styrelseordförande i Linköping Hockey Club vid årsmötet 2018. Han har sedan dess varit drivande i arbetet med LHC:s strategiska treårsplan och kommer från och med 1:e november att jobba mer operativt med de uppsatta målen. Roger kommer att verka i sin ”nya” roll på deltid och under en begränsad tidsperiod.

– Styrelsen har tagit beslut om att, under en tidsbegränsad period, tillsätta Roger Ekström i en mer operativ roll som arbetande ordförande. Syftet är att optimera funktion och kostnader under säsongen 2019/2020 och i nära samarbete med ledningen rekrytera en ny klubbdirektör där målsättningen är att ha tjänsten tillsatt senast januari 2021, säger Rikard Wallman, vice ordförande i Linköping Hockey Club.

– Jag ser fram emot att än mer aktivt jobba med den förändringsprocess som styrelsen initierade under föregående verksamhetsår. Vi har ett bra driv i föreningen och nu ska vi ta nästa steg i utvecklingen av vår organisation och våra bolag, säger Roger Ekström.