• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Simon Lundmark skriver rookieavtal med LHC

5 februari 2019 15:00
Pressmeddelande

Backen Simon Lundmark har skrivit på ett avtal med Linköping Hockey Club som gäller över de kommande två och en halv säsongerna.


18-årige Simon Lundmark har sedan mitten av december utgjort en del av LHC:s backuppsättning. För ett par veckor sedan passerade han 100 spelade minuter, vilket innebär att han blir erbjuden ett rookieavtal med LHC, ett kontrakt som nu är undertecknat.

Simon har undertecknat ett kontrakt som gäller över innevarande säsong samt ytterligare två (till och med säsongen 2020/2021)

– Vi är imponerade över Simons utveckling och hur han har hanterat övergången från spel i Superelit till SHL. Han har stora möjligheter att utvecklas till en väldigt bra spelare och vi är glada över att Simon fortsätter sin karriär i Linköping Hockey Club, säger Niklas Persson, Assisterande General Manager i LHC.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse. Ändå sedan jag kom till Linköping för att gå på hockeygymnasiet så har mitt mål varit att ta mig upp till A-laget i SHL. Nu ska jag se till att fortsätta jobba hårt varje dag för att utvecklas och konkurrera om en plats i laget, säger Simon.

I och med Simons rookieavtal har LHC under innevarande säsong tecknat rookieavtal med två spelare. Därtill har ytterligare fyra spelare från J20 fått istid under innevarande säsong (Nikola Pasic, Daniel Baastrup Andersen, Arvid Costmar, Jesper Myrenberg)