LHC Dam: Poängstark forward klar
Publicerad: 2018-06-29
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club meddelar idag att den kanadensiska forwarden Kennedy Marchment är klar för spel i LHC inför säsongen 18/19 i SDHL. Kontraktet är skrivet på ett år.

Kennedy Marchment, född 1996, kommer närmast från spel med St. Lawrence University i NCAA där hon stod för 154 poäng (59+95) och därmed ett snitt på 1,08 poäng per match under sina fyra år på college.

-Kennedy är en grymt poängstark forward som har gjort succé inom collegehockeyn. Jag ser fram emot att se henne ta sig an SDHL samt att ta ytterligare steg i sin utveckling hos oss i LHC, säger Kim Martin Hasson, Sportchef LHC Dam.

Kennedy ansluter till laget i augusti.

-Jag har bara hört gott om Linköping och den professionalism de har. Jag har blivit väl omhändertagen genom hela processen och Kim har varit otroligt hjälpsam, vilket betyder mycket för mig, säger Kennedy Marchment.

-Jag ser fram emot att komma till LHC och fortsätta min egen utveckling och tillföra laget mina kvalitéer men också att vara med att utveckla svensk damhockey och SDHL. Jag är förväntansfull och längtar efter att få starta min resa i LHC, avslutar Kennedy.

Vi välkomnar Kennedy Marchment till Linköping och LHC!

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners