• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Mattias Bäckman återvänder hem!

27 april 2018 15:45
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att backen Mattias Bäckman åter ska ikläda sig Clubens matchställ. Mattias kommer närmast från Kloten i Schweiz och dessförinnan Texas Stars i AHL.


Mattias anlände till Linköping under fredagen efter avslutad säsong med Kloten. Att vara hemma och åter få representera moderklubben är något som han ser mycket framemot. Han lyfter också fram betydelsen av LHC:s assisterande tränare Klas Östman, som Mattias hade under sin tid i Clubens juniorverksamhet.

– Det känns väldigt bra att komma hem. Jag har ett stort hjärta för Cluben och att få göra min pojkdröm igen känns väldigt bra. Efter några år utomlands känns det också väldigt bra att komma hem igen och försöka få en liten nystart i karriären. Sen ser jag väldigt mycket fram emot att få jobba med Klas Östman igen, han är en av flera anledningar till att jag kommer hem, säger Mattias.

En som också är väldigt nöjd med att Mattias återvänder hem till Linköping är General Manager Fredrik Emvall.

– Att idag kunna presentera Mattias som ett av våra nyförvärv inför nästa säsong är väldigt roligt och känns väldigt bra. Mattias är en Linköpingskille som vet vad det innebär att vara en LHC-are och hur mycket den här föreningen betyder för staden. Alla vet vad Mattias kan göra ute på isen och han kommer att vara en viktig pusselbit i vårat lagbygge, säger Fredrik Emvall.

Mattias har undertecknat ett treårsavtal med LHC.