• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

LHC förstärker med Ulmer

6 december 2010 17:15

Linköpings Hockey Club värvar den kanadensiske forwarden Jeff Ulmer, 33. Ulmer kommer närmast från ryska KHL, men har tidigare spelat med MODO i Elitserien.


Jeff Ulmer är en 33-årig kanadensare som alltså tidigare spelat i Elitserien med MODO. Han är en duktig skridskoåkare med ett bra skott.

– Det känns mycket bra att få in Jeff på så här kort varsel nu när laget är litet skadedrabbat, säger LHC:s sportchef Johan Hemlin.

Jeff Ulmer har denna säsong representerat Novokuznetsk Metallurg i ryska KHL men inte trivts särskilt bra hockeymässigt i Ryssland. På 24 matcher har det bara blivit tre poäng.

Bättre gick det ifjol då Jeff spelade med Frankfurt Lions och gjorde hela 74 poäng via 37 mål och lika många passningar på 56 matcher. Sejouren i MODO 2008/2009 innebar 27 matcher och 15 poäng för den högerskjutande kanadensaren.

Jeff Ulmer landar i Linköping redan ikväll och om pappersexercisen går optimalt är han spelklar redan mot Brynäs på tisdagkvällen.

– Det är inget vi kan räkna med, vi hoppas givetvis så att det inte är pappersarbetet som styr om han ska spela utan mer sin egen form efter resan och tränarnas tankar. Till torsdag ska han då definitivt kunna vara igång, säger Hemlin.

LHC har en hel skador på forwardssidan, Pontus Petterström och Jari Tolsa saknades senast och Andreas Jämtin och Martin Laumann Ylven utgick på grund av nya skador. Jämtin blir borta ett tag medan det är från dag till dag på de övriga.

Kontraktet med Jeff Ulmer gäller resterande del av den här säsongen.