• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Almen Bibic klar för Cluben!

9 december 2017 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club har idag tecknat ett avtal med den tuffe backen Almen Bibic. Almen kommer närmast från spel i Rögle BK och har tecknat ett avtal som sträcker sig över den här säsongen.


Almen inledde sin ishockeykarriär i Leksands IF vilka han också har representerat på seniornivå. De senaste fyra och en halv säsongerna har han emellertid representerat Rögle BK i såväl Hockeyallsvenskan som SHL.

– Jag är jättelycklig över att få den här chansen att komma till LHC. Linköping är duktiga på att fostra backar och har fått fram väldigt många bra. Jag har hört väldigt gott om Klas Östman som är ansvarig för backarna och det var en viktig del i mitt beslut, säger Almen.

Med Almen Bibic får LHC in en ung och utvecklingsbar försvarsspelare som har sina största styrkor i defensiven och som är känd för att kunna dela ut tunga tacklingar.

– I Almen får vi en spelartyp som vi saknar. Med sitt fysiska spel adderar han en dimension till vår backbesättning och ger oss ännu mer bredd i den lagdelen. Vi är väldigt glada över att Almen spelar med oss resterande del av säsongen, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall.

Almen är spelklar för LHC per omgående.