• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Torsdag Tor 5 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov

Almen Bibic klar för Cluben!

9 december 2017 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club har idag tecknat ett avtal med den tuffe backen Almen Bibic. Almen kommer närmast från spel i Rögle BK och har tecknat ett avtal som sträcker sig över den här säsongen.


Almen inledde sin ishockeykarriär i Leksands IF vilka han också har representerat på seniornivå. De senaste fyra och en halv säsongerna har han emellertid representerat Rögle BK i såväl Hockeyallsvenskan som SHL.

– Jag är jättelycklig över att få den här chansen att komma till LHC. Linköping är duktiga på att fostra backar och har fått fram väldigt många bra. Jag har hört väldigt gott om Klas Östman som är ansvarig för backarna och det var en viktig del i mitt beslut, säger Almen.

Med Almen Bibic får LHC in en ung och utvecklingsbar försvarsspelare som har sina största styrkor i defensiven och som är känd för att kunna dela ut tunga tacklingar.

– I Almen får vi en spelartyp som vi saknar. Med sitt fysiska spel adderar han en dimension till vår backbesättning och ger oss ännu mer bredd i den lagdelen. Vi är väldigt glada över att Almen spelar med oss resterande del av säsongen, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall.

Almen är spelklar för LHC per omgående.