Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Idag 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Almen Bibic klar för Cluben!

9 december 2017 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club har idag tecknat ett avtal med den tuffe backen Almen Bibic. Almen kommer närmast från spel i Rögle BK och har tecknat ett avtal som sträcker sig över den här säsongen.


Almen inledde sin ishockeykarriär i Leksands IF vilka han också har representerat på seniornivå. De senaste fyra och en halv säsongerna har han emellertid representerat Rögle BK i såväl Hockeyallsvenskan som SHL.

– Jag är jättelycklig över att få den här chansen att komma till LHC. Linköping är duktiga på att fostra backar och har fått fram väldigt många bra. Jag har hört väldigt gott om Klas Östman som är ansvarig för backarna och det var en viktig del i mitt beslut, säger Almen.

Med Almen Bibic får LHC in en ung och utvecklingsbar försvarsspelare som har sina största styrkor i defensiven och som är känd för att kunna dela ut tunga tacklingar.

– I Almen får vi en spelartyp som vi saknar. Med sitt fysiska spel adderar han en dimension till vår backbesättning och ger oss ännu mer bredd i den lagdelen. Vi är väldigt glada över att Almen spelar med oss resterande del av säsongen, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall.

Almen är spelklar för LHC per omgående.